Eten & Drinken

Kom genieten van een hapje en een drankje! Je bent van harte welkom in de foyer of op het mooie grote terras dat uitkijkt op De Bleek met de grote schoorsteen. Een kopje koffie met heerlijke zelfgebakken cake of  Pastel de Nata. Liever een biertje, een wijntje of een borrel met een hartige hap? Hieronder zie je wat onze kaart te bieden heeft. Daarnaast hebben we regelmatig aantrekkelijke Hofdels voor onze gasten! Fijne arrangementjes om het bij Centrum Hofdael nóg lekkerder te maken!  

Het gezellige hofcafé

Foyer Centrum Hofdael

In onze gezellige foyer kun je lekker iets drinken of een hapje eten. Maar je kunt ook lekker gaan zitten flexwerken. Dat kan gewoon gratis! Je kunt gebruik maken van onze aantrekkelijke Hofdeal! Kijk maar eens hieronder!

Het terras aan de Bleek

Terras aan de Bleek

Ons terras is heerlijk groot en gedeeltelijk overdekt Er is altijd wel een plekje in de zon of in de schaduw. En zelfs als het regent zit je bij ons lekker droog!

Kom ook eens naar onze gezellige avonden met live-muziek, een hapje en een drankje!  Ze worden op Facebook aangekondigd, dus houd onze FB pagina in de gaten! Supergezellig!

Ons horecateam

Centrum Hofdael Horecateam

Het horecateam van Centrum Hofdael zal er alles aan doen om je verblijf bij ons zo prettig mogelijk te maken! Je bent van harte welkom!

Dinsdagdeal
Hofdeal

Onze maaltijdkaart

Trek in een stevige lunch of gewoon een klein gerecht voor de hartige trek? Dan biedt onze maaltijdkaart genoeg keuze! Klik op de afbeelding en ontdek het zelf: bij ons zit je goed!

Onze borrelkaart

Klik op de afbeelding en kijk eens op onze borrelkaart! We hebben deze onlangs uitgebreid met een aantal lekkere cocktails én heerlijke borrelplanken!