Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Au3Smits Music presenteert Stars on Stage

23 maart: 20:00 - 22:30

Entree incl. pauzedrankje € 8,50

Stars on Stage, de ‘Grand Finale’

Een avond vol muziek, ontroering, herkenning en gezelligheid. Een muzikale show die iedereen gezien moet hebben! Het programma is heel divers. Blues en rap, maar ook een lied uit Oekraïne worden zaterdag ten gehore gebracht. Niet minder dan 19 zangers en zangeressen maken hun opwachting. Onder hen onze wethouder Rob van Otterdijk met een zelfgeschreven bluesnummer.
De organisatie is in handen van Au3Smits Music en begint om 20:00 uur. Entree: € 8,50 per persoon, inclusief een pauzedrankje.

Stars on Stage

Deelnemers Stars on Stage 2019. Foto: FotoMeulenhof

Reserveren: reserveringen@hofdael.nl of telefonisch: 040 286 9119
Lees ook een voorrecensie in het Eindhovens Dagblad: Klik hier.

Over Stars on Stage

Stichting Au3 Smits Music wil plezier in muziek verspreiden onder jong en oud. Daartoe worden eigen evenementen georganiseerd en wordt samengewerkt met bestaande activiteiten en evenementen in Geldrop- Mierlo e.o. De eigen evenementen zijn een zangwedstrijd ‘Kids Voice’ voor kinderen en voor (jong) volwassenen een zoektocht naar muzikaal talent: ‘Stars on stage’.
Het gaat daarbij om zingen, dansen, bewegen, rappen, spelen, alleen, samen…. alles is mogelijk, wanneer het optreden maar in het teken van muziek staat. Talenten vanaf 15 jaar mogen deelnemen.

Over het project

Een van de doelen van deze show ‘Stars on Stage’ is het samenbrengen van talenten om zo eenieder op een hoger niveau te brengen. Na de werving heeft er een selectieronde plaats gevonden. Talenten konden op twee dagen laten zien wat ze in huis hebben. Deelnemers zijn op een professionele, inspirerende manier begeleid door Audrey Smits zelf en andere vrijwilligers die betrokken zijn bij de stichting. In de afgelopen maanden zijn er nog coach sessies geweest om de talenten ‘klaar te stomen’ voor de ‘Grand Finale’ op zaterdag de 23 ste om 20:00 uur in Centrum Hofdael.

Gegevens

Datum:
23 maart
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
Entree incl. pauzedrankje € 8,50
Evenement Categorie:

Organisator

Au3Smits Music

Locatie

Centrum Hofdael
Molenstraat 23
Geldrop, Molenstraat 23 5664 Nederland
+ Google Maps