Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Centrum Hofdael. Back to the Country 8

24 februari 2019: 14:30 - 17:30

UITVERKOCHT

‘Back to the country’ Theatertour part 8 komt weer naar Centrum Hofdael. Entree 15,00 euro incl. pauzedrankje. Aanvang 14:30 uur. Reserveren via 040 286 91 19 of via reserveringen@hofdael.nl

Heerlijk genieten van country music

Ook in het achtste seizoen staat de nostalgie centraal. De show is een terugreis naar de tijd toen country en rock and roll gemeengoed waren en de ene hit na de andere werd gescoord. De jaren 50, 60 en 70 dus. Voorproefje, klik hier.

Centrum Hofdael, Dick van Altena

Dick van Altena

Sound of the 60’s en nog steeds eigentijds

De band Savannah neemt u, samen met de solisten Dick van Altena en Cor Sanne (tevens gastheer) mee terug naar die onvergetelijke muzikale tijd toen liedjes nog kort en duidelijk waren en een mooie melodie hadden.

Wie wil niet de hits horen van Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Charlie Rich, Don (“Oh Lonesome Me”) Gibson, Buddy Holly, Chuck Berry, Jim Reeves, Buck Owens of The Everly Brothers?
Bijna 35 songs passeren de revue en bij een aantal krijgt u gratis muzikaal ‘onderwijs’ in de vorm van een anekdote passend bij het liedje, de artiest of componist. Alles gebracht op speelse en veelal humoristische wijze.

Centrum Hofdael, Wilma smulders

Wilma Smulders

Back To The Country is een doordacht concept dat nu al acht seizoenen volle zalen trekt. Na de reguliere show in de theaterzaal is er als bonus nog 30 minuten een extra optreden in de foyer van Centrum Hofdael en dat is altijd een groot feest vanwege het hoge ‘zing-maar-mee’ gehalte.

Beste Countryband van Nederland

De band werd al een paar keer door de Dutch Country Music Association bekroond tot de beste countryband van Nederland. Volgens zanger Peter Hill probeert Savannah voor elke editie een gloednieuwe show samen te stellen. Savannah is nu met de 8ste theatertour bezig. Volgens zangeres Wilma Smulders komt daar een heel ander publiek naar hun shows dan op een festival. “In het theater komt een luisterpubliek. We passen daar ook ons reportoire op aan. Dat is een totaal andere dicipline.”

Centrum Hofdael, Cor Sanne

Cor Sanne


Kaartverkoop

UITVERKOCHT

Gereserveerde kaarten kunnen opgehaald worden in Centrum Hofdael van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur en tussen 19:00 uur en 22:00 uur. De foyer van Centrum Hofdael is altijd vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kaarten blijven gereserveerd tot maximaal 30 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Gegevens

Datum:
24 februari 2019
Tijd:
14:30 - 17:30
Kosten:
UITVERKOCHT
Evenement Categorie:

Organisator

Centrum Hofdael

Locatie

Centrum Hofdael
Molenstraat 23
Geldrop, Molenstraat 23 5664 Nederland
+ Google Maps