Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Centrum Hofdael. Concert fanfareorkest De Vooruitgang met Zanggroep Xango

24 juni 2018: 15:00 - 17:00

Gratis
Fanfare de Vooruigang, Centrum Hofdael

Op zondag 24 juni staat het podium van onze theaterzaal ter beschikking van het Fanfareorkest De Vooruitgang uit Stiphout dat samen met de Zanggroep Xango vanaf 15:00 uur een middagconcert ten gehore brengt. De musici brengen in een rap tempo eigentijdse swingende muziek van hoge kwaliteit die gehoord mag worden. Reserveren van kaartjes is niet nodig, maar vol = vol. De toegang is gratis.

Over Fanfare de Vooruitgang
Fanfare De Vooruitgang Stiphout is opgericht op 17 juni 1921. In een tijdsbestek van vier jaar is het fanfareorkest opgeklommen van de laagste afdeling naar de Superieure Afdeling, waar het sinds 1952 onafgebroken in de bovenste regionen met andere toporkesten musiceert. Gedurende haar bestaan heeft het orkest talloze successen geboekt, in het bijzonder tweemaal het Nederlands Kampioenschap in de hoogste afdeling. Er is veel energie gestoken in het promoten van de eigenheid van het fanfareorkest o.a. door het spelen van originele composities voor fanfare. Hiermee heeft De Vooruitgang een naam hoog te houden. Sinds januari 2006 staat het fanfareorkest onder leiding van Frenk Rouschop.

Over Zanggroep Xango
Zanggroep Xango is 17 jaar geleden in maart 2001 opgericht en bestaat uit zo’n dertig mensen. Verdeeld over sopranen, alten, tenoren en bassen zingt de groep een modern, vlot repertoire van over het algemeen eigentijdse pop- en rocknummers. Door er wat “golden oldies” en o.a. Afrikaans getinte nummers in te verwerken is het een zeer afwisselend repertoire dat bovendien regelmatig wordt uitgebreid met nieuwe nummers.

Gegevens

Datum:
24 juni 2018
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Centrum Hofdael

Locatie

Centrum Hofdael
Molenstraat 23
Geldrop, Molenstraat 23 5664 Nederland
+ Google Maps