Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Centrum Hofdael. De band ‘NEEF’: Swingen met NEEF!

11 mei: 21:00 - 23:59

€ 5
NEEF. Centrum Hofdael

De band NEEF bestaat uit vijf jonge muzikale gasten uit de regio Eindhoven/Kempen. Nick Dekkers als leadzanger, Mike Dekkers als bassist, Joep Box als drummer, Kai van Ballegooij op gitaar en Jorik Dekkers op gitaar.

Brucified

Twee jaar geleden hebben deze muzikanten opgetreden tijdens het Ploegfestival in Bergeijk als een Chuck Berry tributeband. En met succes!! Ze werden hierna nog op veel plekken gevraagd om een optreden te verzorgen. Als band zonder naam besloten ze om een Bruce Springsteen tributeband op te zetten voor het Ploegfestival een jaar later. Het resultaat was een 16-koppige band met de naam “Brucified”. Brucified verzorgde de eindact ten overstaan van 6000 man publiek!

Waarom NEEF

Na dit succes besloten zij met z’n 5-en verder te gaan onder de naam NEEF. Waarom NEEF? De bandleden hebben geen idee. Eigenlijk zijn zij nog op zoek naar een goede naam voor de band. Op 11 mei willen zij aan het publiek vragen om een suggestie te doen. Hoe NEEF dat in het vat gaat gieten wordt bekend op 11 mei. Verrassing?

Rock uit de 60-ties en eigentijds

Als relatief jonge band speelt NEEF muziek van de jaren 60 tot nu, met de nadruk op Rocken!! Stevige drums met lekker gitaarwerk is het handelsmerk van NEEF. Chuck Berry, the Creedence Clearwater Revival, the Animals, Elvis tot de wat meer recentere rock. Als coverband probeert NEEF niet het geijkte repertoire van de gemiddelde coverband te spelen. Zij proberen vooral meer Out of the Box te spelen en het publiek daarmee te verrassen.

Kortom, voor een avondje swingen met een lekker Rock gehalte is NEEF een MUST SEE en Centrum Hofdael the place to be.
Klik in het gele vak ‘Kaartjes’ voor toegangskaartjes.
Kaartjes

Gegevens

Datum:
11 mei
Tijd:
21:00 - 23:59
Kosten:
€ 5
Evenement Categorie:

Locatie

Centrum Hofdael
Molenstraat 23
Geldrop, Molenstraat 23 5664 Nederland
+ Google Maps