Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Centrum Hofdael presenteert: Het Lichtstad Revuetheater met The best of….

11 maart: 14:30 - 16:30

€ 10
Centrum Hofdael presenteert Het Lichtstad Revuetheater

Het Lichtstad Revuetheater

Centrum Hofdael presenteert op zaterdag 10 en zondag 11 maart het Lichtstad Revuetheater met ‘The best of…’. Een showconcert met spetterende nummers uit oudere theatershows en enkele nummers uit de nieuwe grote theatershow Quartier Fou. Klik hier voor het programma van zaterdag 10 maart.

Lichtstad Revuetheater

‘The best of…’

‘The Best Of…’ is een showconcert vol herkenbare nostalgie met een vette knipoog naar het nu. In dit showconcert gaan traditie en vernieuwing hand in hand. ‘Glitter en Glamour’ van het Broadway-repertoire en moderne pop/rockklassiekers ontmoeten elkaar in een bonte verzameling vol muzikaal vertier. ‘The Best Of…’ is een verrassend en afwisselend showconcert, actueel en tegelijk ‘ouderwets’ gezellig met dans, zang, sketches en mooie kostuums.

In het voorprogramma staan optredens geprogrammeerd van leerlingen uit de talentenstroom van de Muziekschool van het KunstKwartier. Het podium is dan voor Kyra Frimout en Michiel Koster. Zij worden begeleid door pianiste Sophia Pampidi, pianodocent van Kunstkwartier.

Alles bij bij elkaar een vrolijk en vooral gezellig middagprogramma (zondagmiddag, 11 maart, 14:30 uur).

Toegangsbewijzen

Entree: € 10,– inclusief een pauzedrankje.
Toegangsbewijzen: reserveringen@hofdael.nl of telefonisch: 040 286 91 19

Kyra Frimout

Kyra Frimout, talentenstroom KunstKwartier

Sfeervol voorprogramma

Voorafgaand aan de Revue staat een sfeervol voorprogramma gepland met een optreden van Kyra Frimout (zang), Michiel Koster (zang). Kyra en Michiel worden begeleid door pianiste Sophia Pampidi, pianodocent van Kunstkwartier. Kyra en Michiel maken deel uit van de talentenstroom van Kunstkwartier.

Michiel Koster

Michiel Koster, talentenstroom KunstKwartier


Kyra Frimout zingt: ‘I feel pretty’ uit West Side Story (componist: Leonard Bernstein, tekst Stephen Sondheim) en ‘Wishing you were somehow here again’ van Andrew Lloyd Webber. Michiel Koster begeleidt haar bij dit nummer op piano. Vervolgens zingt Michiel: ‘If I were a rich man’ uit Fiddler on the roof’ (componist: Jerry Bock, tekst: Sheldon Harnick). Michiel zingt ook ‘Mr. Cellophane’ van Chicago. Samen zingen zij: en ‘People will say we’re in love’ uit de musical Oklahoma’ (componist: Richard Rodgers, tekst: Oscar Hammerstein).

De talentstroom is bedoeld voor leerlingen tot 21 jaar die bovengemiddeld getalenteerd zijn. Een docent kan zijn leerling opgeven voor de audities van de talentstroom. Daarbij maakt het niet uit of de leerling 1,2 of 6 jaar op les zit. Het gaat om het aanwezige talent en de toekomstmogelijkheden en motivatie van die leerling om dat talent verder uit te bouwen. De leerling die toegelaten wordt voor de talentstroom krijgt 10 min. langer les om meer tot verdieping te komen bij de te spelen muziek. Het is aan Kunstkwartier om vervolgens door het jaar heen, een aantrekkelijk programma uit te serveren voor de jeugd. Een programma wat hen uitdaagt, inspireert en helpt hoger op de muzikale ladder te komen.

Gegevens

Datum:
11 maart
Tijd:
14:30 - 16:30
Kosten:
€ 10
Evenement Categorie:

Organisator

Centrum Hofdael

Locatie

Centrum Hofdael
Molenstraat 23
Geldrop, Molenstraat 23 5664 Nederland
+ Google Maps