Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Centrum Hofdael presenteert: Het Lichtstad Revuetheater met The best of….

10 maart 2018: 20:15 - 22:15

€ 10
Centrum Hofdael presenteert Het Lichtstad Revuetheater

Het Lichtstad Revuetheater

Centrum Hofdael presenteert op zaterdag 10 en zondag 11 maart het Lichtstad Revuetheater met ‘The best of…’. Een showconcert met spetterende nummers uit oudere theatershows en enkele nummers uit de nieuwe grote theatershow Quartier Fou. Klik hier voor het programma van zondag 11 maart.
Lichtstad Revuetheater

‘The best of…’

‘The Best Of…’ is een showconcert vol herkenbare nostalgie met een vette knipoog naar het nu. In dit showconcert gaan traditie en vernieuwing hand in hand. ‘Glitter en Glamour’ van het Broadway-repertoire en moderne pop/rockklassiekers ontmoeten elkaar in een bonte verzameling vol muzikaal vertier. ‘The Best Of…’ is een verrassend en afwisselend showconcert, actueel en tegelijk ‘ouderwets’ gezellig met dans, zang, sketches en mooie kostuums.

In het voorprogramma staan optredens geprogrammeerd van een dansgroep uit de Masterclass van De Wiele creatief en een combo van leerlingen uit de talentenstroom van de Muziekschool van het KunstKwartier.

Alles bij bij elkaar een fraai programma voor een vrolijke en vooral gezellig zaterdagavond, (10 maart, 20:15 uur).

Toegangsbewijzen

Entree: € 10,– inclusief een pauzedrankje.
Toegangsbewijzen: reserveringen@hofdael.nl of telefonisch: 040 286 91 19

Danseres Masterclass De Wiele creatief

Vivian de Brouwer, De Wiele creatief

Sfeervol voorprogramma

Voorafgaand aan de Revue staat een sfeervol voorprogramma gepland met een optreden van de Masterclass uit de dansschool van De Wiele creatief en het combo ‘Stones&Co’ van de talentenstroom van KunstKwartier. De Masterclass studenten van De Wiele creatief presenteren o.a. een voorproefje van de ‘Dromenvanger’, hun nieuwe dansshow op 8 april a.s. Vivian de Brouwer, Yvette Kuijpers, Tamara van Lint, Kyara Grillo, Loes Verschuren en Esmée van der Sar dansen negen verschillende dansen in verschillende stijlen van klassiek, folklore tot lyrical en modern. (1) Lyrical Port de Bras. (2) Allegretto klassiek. (3) Tango klassieke stijl. (4) Klassieke variatie. (5) Russian Mazurka. (6) Adagio klassiek. (7) Klassieke variatie. (8) Lyrical port de bras. (9). Modern ‘het Kwaad’ uit de voorstelling De dromenvanger.

Jazzband Stones&Co

Jazzband Stones&Co, KunstKwartier


Het combo ‘Stones&Co o.l.v. Jo Hennen uit de talentenstroom van Kunstkwartier verzorgt het tweede deel van het voorprogramma. Jazzband ‘Stones&Co’ is een workshopband van muziekschool Kunstkwartier, gestart in september 2016 o.l.v. bandcoach Jo Hennen. De bandleden zijn tussen de 12 en 16 jaar oud en afkomstig uit Geldrop-Mierlo en Nuenen. Het repertoire omvat bekende nummers uit de Jazz en Pop in diverse stijlen. Zowel Jazzrock nummers als Cantoulope-island van Herbie Hancock of Strasbourg St. Denis van Roy Hardgrove als grote hits uit het swing-tijdperk zoals Mr. P.C. van John Coltrane of Take Five van Dave Brubeck staan op het programma. Lekker improviseren over leuke swingende nummers is de insteek! Zij brengen ten gehore: (1) Watermelon Man – Herbie Hancock. (2) Strassbourg St. Denis – Roy Hargrove. (3) Sir Duke – Stevie Wonder.
Bezetting: op drums: Eline de Jager, Joep Keuper. Op piano: Jip van Kollenburg. Op gitaar: Guus Verschuuren. Op altsaxofoon: Cas Steentjes. Op tenor- en sopraansax: Jelle Steentjes. Op trompet: Wout Steentjes.

Gegevens

Datum:
10 maart 2018
Tijd:
20:15 - 22:15
Kosten:
€ 10
Evenement Categorie:

Organisator

Centrum Hofdael

Locatie

Centrum Hofdael
Molenstraat 23
Geldrop, Molenstraat 23 5664 Nederland
+ Google Maps