Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Centrum Hofdael presenteert: Het Lichtstad Revuetheater met The best of….

10 maart @ 20:15 - 22:15

€ 10
Centrum Hofdael presenteert Het Lichtstad Revuetheater

Centrum Hofdael presenteert op zaterdag 10 en zondag 11 maart Het Lichtstad Revuetheater met ‘The best of…’. Een showconcert met spetterende nummers uit oudere theatershows en enkele nummers uit de nieuwe grote theatershow Quartier Fou.

Lichtstad Revuetheater

‘The best of…’

‘The Best Of…’ is een showconcert vol herkenbare nostalgie met een vette knipoog naar het nu. In dit showconcert gaan traditie en vernieuwing hand in hand. ‘Glitter en Glamour’ van het Broadway-repertoire en moderne pop/rockklassiekers ontmoeten elkaar in een bonte verzameling vol muzikaal vertier. ‘The Best Of…’ is een verrassend en afwisselend showconcert, actueel en tegelijk ‘ouderwets’ gezellig met dans, zang, sketches en mooie kostuums.

In het voorprogramma (onder voorbehoud) staan optredens geprogrammeerd van een dansgroep van De Wiele Creatief en van leerlingen uit de talentklas van de Muziekschool van het KunstKwartier.

Alles bij bij elkaar een vrolijke en vooral gezellig avond- (zaterdagavond, 10 maart, 20:15 uur) en middagprogramma (zondagmiddag, 11 maart, 14:30 uur).

Toegangsbewijzen

Entree: € 10,– inclusief een pauzedrankje.
Toegangsbewijzen: reserveringen@hofdael.nl of telefonisch: 040 286 91 19

Gegevens

Datum:
10 maart
Tijd:
20:15 - 22:15
Kosten:
€ 10
Evenement Categorie:

Organisator

Centrum Hofdael

Locatie

Centrum Hofdael
Molenstraat 23
Geldrop, Molenstraat 23 5664 Nederland
+ Google Maps