Aanstaande Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Centrum Hofdael. Italiaanse week zaterdag

20 april 2019: 13:30 - 15:00

Deelname € 2,50
Pizza bakken. Centrum Hofdael

Ben jij een echte pizzabakker? Ontdek het in Centrum Hofdael!

Zeg je Italië dan zeg je pizza. En wat is er nou leuker dan zelf een pizza maken? Neem je broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnetjes mee en kom op 20 april pizza’s bakken in Centrum Hofdael. Misschien ben je gek op champignons en maak je je eigen pizza Funghi. Of wat dacht je van een lekkere pizza Margherita met extra veel kaas? Wist je dat er in Italië meer dan vijftig soorten pizza gemaakt worden? Als je thuis al bedenkt wat je wil maken kun je in Centrum Hofdael meteen aan de slag. Wordt het een dierensnoet, een zelfportret of toch een fantasiepizza? Alles kan!

Lekker smullen van Italiaanse pizza

Voor €2.50 ga je vanaf 13.30 uur tot 15.00 uur aan de slag met het bakken van je eigen Italiaanse creatie. Deeg rollen, tomatensaus erop, het allerlekkerste beleg kiezen voor je pizza en dan jouw eigen pizza in de oven schuiven. Uiteraard helpen Janneke en twee geduldige pizzabakkers je net zolang tot je de allerlekkerste pizza hebt gemaakt. Effe wachten … pizza!

Bak je eigen pizza op 20 april. Reserveer tijdig!

Alle pizzabakkers in de leeftijd tussen de vier en acht jaar zijn op zaterdag 20 april welkom in Centrum Hofdael. Kaarten kunt u reserveren door een e-mail te sturen naar reserveringen@hofdael.nl. Geef in de e-mail aan: ‘Kinderkookworkshop. Pizza bakken.’ en het aantal kaartjes. Wees er wel op tijd bij, zodat je zeker bent van een plekje in de pizzabakkerskeuken. Is de groep om 13.30 uur vol? Dan kun je je aanmelden voor de groep van 15.00 uur-16.30 uur.

Meer activiteiten in deze Italië-week

Maandag 22 april (tweede paasdag): Film. De klassieker Ben Hur. Schitterende film in combinatie met een Italiaanse lunch. Reserveren is nodig. De film begint om 11:00 uur.
Meer info: klik hier.

Gegevens

Datum:
20 april 2019
Tijd:
13:30 - 15:00
Kosten:
Deelname € 2,50
Evenement Categorie:

Organisator

Centrum Hofdael

Locatie

Centrum Hofdael
Molenstraat 23
Geldrop, Molenstraat 23 5664 Nederland
+ Google Maps