Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Centrum Hofdael. Italiaanse week

16 april: 19:00 - 22 april: 17:00

Bella Italia.centrum hofdael

In de week van dinsdag 16 april t/m maandag 22 april staat er een gevarieerd programma op de planning. Met een Italiaanse twist, Bella Italia.

Carrara

Carrara

Programma

Dinsdag 16 april: Marmer. Over schoonheid en strijd. Lezing door Caroline Teesing, docent beeldhouwen aan de Wiele creatief, gevolgd door een film over marmer en de fascinerende wereld van de marmerbergen van Carrara. De lezing begint om 19:30 uur, theaterzaal Centrum Hofdael. Toegang: € 7,50 incl.consumptie. Meer info: klik hier.

Quatro Stazioni

Quatro Stazioni

Woensdag 17 april: Quattro Stazioni. Een inspirerende rondgang langs de ateliers van De Wiele creatief, de lezing ‘VIA TEXTILIA, een textielreis door Italië’ in het Weverijmuseum, proeverijen in de leskeuken van de Volksuniversiteit en meer. Toegang gratis. We beginnen om 19:30 uur. Meer info: klik hier.

Donderdag 18 april: Forza KunstKwartier. Een avondvullend muzikaal programma door leerlingen van KunstKwartier. Met een Italiaans karakter! De show begint om 19:30 uur.
Meer info: klik hier.

Forza KunstKwartier

Forza KunstKwartier

Vrijdag 19 april: Film. ‘Call me by your name’. Top film. Een romantisch drama dat zich afspeelt op het Italiaanse platteland. De film begint om 20:30 uur.
Meer info: klik hier.

Zaterdag 20 april: Pizzabakken met kinderen. Zelf maken en proeven. We beginnen om 13:30 uur. Reserveren is nodig.
Meer info: klik hier.

Pizzabakken met kinderen

Pizzabakken met kinderen

Maandag 22 april (tweede paasdag): Film. De klassieker Ben Hur. Schitterende film in combinatie met een Italiaanse lunch. Reserveren is nodig. De film begint om 11:00 uur.
Meer info: klik hier.

Gegevens

Begin:
16 april: 19:00
Einde:
22 april: 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Centrum Hofdael
Molenstraat 23
Geldrop, Molenstraat 23 5664 Nederland
+ Google Maps