Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Centrum Hofdael. Koffieconcert door het Blue Planet Harp Ensemble

16 juni 2019: 12:00 - 13:00

Reis mee met het Blue Planet Harp Ensemble. Langs kastelen, burchten en abdijen.

Omdat kinderen een hoofdrol vertolken in het ensemble, is dit koffieconcert ook zeer geschikt voor kinderen. De muzikale reis begint in het Franse Mont-Saint-Michel, een middeleeuwse abdij, gebouwd op een rots voor de Normandische kunst. Bij hoogwater worden het stadje, de kerk en de abdij omringd door het water. Dit geven de harpen prachtig weer. Ook laten de harpen de muzikale route horen die pelgrims al honderden jaren volgen door Mont-Saint-Michel.

Koning Brian Boru


De reis gaat verder naar Ierland, langs prachtige kastelen en burchten. Een dorpsfeest, een mooie maar ook nieuwsgierige prinses. Een lied van Koning Brian Boru, de eerste koning van Ierland. Tenslotte naar Schotland, naar de ruïne van de Abdij van Melrose. We kijken samen rond tussen de afgebrokkelde pilaren in roze steen, de toren zonder dak en de ramen zonder glas: een prachtig plaatje tegen de paarse heuvels. Een bezoek aan het eiland Skye en de machtige clan The Athole Highlanders maken het bezoek aan Schotland compleet.

Abdij van Melrose


De beelden van de reis worden geprojecteerd tijdens het concert. De beelden van de kastelen, burchten en abdijen zullen een prachtig geheel vormen met de muziek. Voorproefje: klik hier.

Extra kinderactiviteit om 11:00 uur. Wees erbij!

Voor kinderen is er voorafgaand aan het concert een activiteit in de foyer. Je bent welkom vanaf 11:00 uur. Je mag natuurlijk in je ridderpak of prinsessenjurk komen. Ook de harpisten van het Blue Planet Harp Ensemble zullen hun mooiste jurken aandoen om er een feestelijk concert van te maken, speciaal voor Vaderdag.

Over het Blue Planet Harp Ensemble

Het Blue Planet Harp Ensemble is een harporkest voor kinderen en jongeren van 6 tot 21 jaar en staat onder leiding van Inge Frimout-Hei. Soliste: harpiste Faye Smulders.
Het concert is geschikt voor alle leeftijden! Meer info over het Blue Planet Harp Ensemble, klik hier.

Toegangskaarten

U kunt toegangskaarten bestellen via e-mail: reserveringen@hofdael.nl Geef svp in uw mail aan hoeveel kaartjes u wilt reserveren en uw naam en telefoonnummer waarop we u eventueel kunnen bereiken. Een toegangskaartje voor volwassenen kost € 5,- Een kaartje voor kinderen tot 12 jaar kost € 2,50. Kaartjes liggen op naam gereed bij het buffet van de Hofdael foyer.
Klik op het gele vlakje voor tickets.
Tickets bestellen

Gegevens

Datum:
16 juni 2019
Tijd:
12:00 - 13:00
Evenement Categorie:

Locatie

Centrum Hofdael
Molenstraat 23
Geldrop, Molenstraat 23 5664 Nederland
+ Google Maps