Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Centrum Hofdael. LeJazz Now! Sfeervolle luistermuziek

12 mei: 14:30 - 17:00

Entree incl. consumptie € 8,00
LeJazz. Centrum Hofdael

Het ‘LeJazz’ duo Lisette Elbers en Bas Cooymans presenteert op zondag 12 mei mooie jazz- en popsongs met korte fraaie saxofoon- èn contrabas solo’s.

Lisette Elbers is saxofoniste en zangeres. Zij speelt zowel tenor- als alt- en ook sopraansaxofoon, wat een mooie combinatie blijkt te zijn met zang waarbij zij begeleid wordt met warme contrabaslijnen van Bas Cooymans. Het LeJazz duo was reeds eerder in Hofdael met de muzikale voorstelling ‘WattizzJazz’, over het ontstaan van jazz muziek.

Over LeJazz

Lisette Elbers studeerde saxofoonLeJazz.300.centrum hofdael aan het conservatorium in Tilburg en nam privé lessen bij o.a. Ralph Moore, Steve Clover en Bas Cooymans. Bas Cooymans studeerde klassiek contrabas aan het conservatorium van Maastricht en had privé jazzles in LA van Robert Hurst, bekend van Wynton Marsalis en Diana Krall. Hij speelde door heel Europa en daarbuiten, met veel bekende musici uit de Belgische jazz scene, zoals Toots Tielemans, Bruno Castellucci en Steve Houben. Bas woonde lange tijd in Brussel, waar hij 5 jaar een privé jazzschool had voor jonge muzikanten die zich full-time wilden voorbereiden op het conservatorium. Momenteel is hij bassist van Het Brabants Jazzorkest uit Den Bosch en bassist bij Gregory Page.

Over het repertoire

De keuze voor mooie jazz- en popsongs met korte fraaie saxofoon- èn contrabas solo’s, is niet toevallig: beide jazzmusici houden van de grote zangers en zangeressen uit het verleden, zoals Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Mel Tormé en Nat King Cole. Daarnaast houden zij van mooie popsongs van o.a. The Beatles, The Kinks en The Editors.

Het programma op zondag 12 mei belooft een gezellige sfeervolle zondagmiddag met intieme live muziek als begeleiding.

Klik in het gele vak ‘Kaartjes’ voor toegangskaartjes.
Kaartjes

Gegevens

Datum:
12 mei
Tijd:
14:30 - 17:00
Kosten:
Entree incl. consumptie € 8,00
Evenement Categorie:

Organisator

Centrum Hofdael

Locatie

Centrum Hofdael
Molenstraat 23
Geldrop, Molenstraat 23 5664 Nederland
+ Google Maps