Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Centrum Hofdael. Mei’se Mert

27 mei 2018: 11:00 - 17:00

Hofdael met een attractief podium op Mei’se Mert 2018

In het centrum, de Molenstraat en de Sluisstraat van Geldrop wordt de traditionele Mei’se Mert gehouden, met honderden kramen, muziek en vermaak voor jong en oud. De Mei’se Mert met zijn lengte van meer dan een kilometer is het grootste evenement van Geldrop en één van de grootste braderieën van Nederland. Standhouders komen zowel uit heel Nederland alsook uit Duitsland en België. 43 jaar geleden begonnen als bescheiden braderie is de Mei’se Mert uitgegroeid tot een ware happening.

Podium Hofdael

Wie tijdens de Mei’se Mert 2018 de Molenstraat inloopt, moet echt even stilstaan bij het podium op de parking van Centrum Hofdael. Gebruikers van Centrum Hofdael pakken daar uit met een afwisselende muzikale- en dansshow met als doel het publiek aangenaam te vermaken en te laten kennismaken met het vernieuwde Centrum Hofdael. De optredens zijn een mix van jong en ouder talent dat een met eigentijds programma het publiek wil verrassen. Voor wie liever even uit de drukte wil, het Weverijmuseum is tijdens de Mei’se Mert ook geopend en toegankelijk via de twee ingangen van Centrum Hofdael.

Afwisselend programma

KunstKwartier en Stichting Au3 Smits, een nieuwe gebruiker van Centrum Hofdael en op zoek naar nieuw zangtalent, zullen met een mix van zang en dans een belangrijke bijdrage leveren aan de programma-invulling op het Hofdael podium. Hun aandeel in het showprogramma begint rond 12:00 uur en duurt tot 14:00 uur. Daarna neemt Muziekhuis Hofdael om 14:00 uur de muzikale presentatie over met een optreden van ‘Achterum’, een groep die al eerder in Centrum Hofdael optrad. Om 14:45 uur zal Stichting Au3 Smits het programma verder vervolgen. Uiterlijk om 17:00 uur wordt het muzikale programma op het Hofdael podium beëindigd.

Horecapunt en meer

Centrum Hofdael heeft niet alleen een podium, maar ook een horecapunt ingericht. Met een variëteit aan dranken en snacks is het een goede plek om er even uit te rusten en van het podiumprogramma te genieten. En daar pal tegenover kan men bij de Hofdael kraam terecht voor informatie over de activiteiten en programma’s van de verschillende gebruikers van het Centrum.

Gegevens

Datum:
27 mei 2018
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie: