Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Centrum Hofdael. Pleinconcert

7 juli: 14:00 - 17:00

gratis toegang
GMC

Op zondagmiddag 7 juli zullen de Koninklijke Harmonie Geldrops Muziekcorps (GMC) en de Senioren Blaaskapel Geldrop gezamenlijk hun repetitieseizoen afsluiten. Als het weer het toelaat zal dit concert plaats vinden op het buitenpodium op het cultuurplein ‘De Bleek’ (bij de schoorsteen) voor Centrum Hofdael.

Henk Mertens

Henk Mertens

Het concert begint om 14.00 uur, de toegang is gratis en de concertbezoekers kunnen gebruik maken van de garderobe, toiletten en horecafaciliteiten van Centrum Hofdael. Bij slecht weer is het concert in de grote zaal van Centrum Hofdael.

Het harmonieorkest o.l.v. Henk Mertens, zal o.a. nummers spelen uit het “Songs for Africa” concert waaraan het GMC met succes heeft deelgenomen in Eindhoven. Ook zal de harmonie een muzikaal voorproefje geven van het Bevrijdingsconcert dat op zaterdagavond 7 september plaats vindt in Centrum Hofdael.

De Senioren Blaaskapel o.l.v. Pieter Bukkems, zal een keuze maken uit hun uitgebreide repertoire van 50 nummers met muziek uit alle windstreken. De kapel is ruim 45 jaar geleden opgericht, waarbij ook muzikanten van het GMC betrokken waren en de oud president van het GMC, Harrie Verhoeven.

De orkesten zullen het concert gezamenlijk afsluiten met een paar feestelijke nummers. Kortom, het belooft een muzikale en sfeervolle zomermiddag te worden voor de liefhebbers van blaasmuziek in Geldrop.

Gegevens

Datum:
7 juli
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
gratis toegang
Evenement Categorie:

Organisator

Centrum Hofdael

Locatie

Cultuurplein de Bleek
De Bleek
Geldrop, Nederland
+ Google Maps