Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Centrum Hofdael. Rob, Ria, Ronnie en de Zippers

11 november 2018: 15:00 - 17:00

€ 7,50
RRR en Zippers centrum hofdael
Heerlijke muzikale middag met Rob, Ria, Ronnie en de Zippers

Vijf leuke jongens en twee mooie meisjes brengen een programma met Nederlandstalige muziek dat riekt naar het sentiment van de jaren vijftig en zestig. De tijd dat Nederland nog smaller was dan smal, nog braver dan braaf. Lieve liedjes, romantische liedjes, ondeugende en swingende liedjes, waarvoor iedereen elkaar de dansvloer op trekt. Kortom: een heerlijke muzikale middag.

Tickets

Tickets kosten € 7,50 pp, inclusief een pauzedrankje! Reserveren: stuur een mailtje naar ‘reserveringen@hofdael.nl’. Schrijf svp in de mail voor welke voorstelling je kaartjes reserveert, hoeveel en je naam.

RRR en Zippers 300, centrum hofdael

R.R.R. en the Zippers. V.l.n.r. Phineas Wassal, Jos Kluitmans, Pieter van de Beek, Reini van Asselt, Frank van Grootel Elly Nietvelt en Erik van Dijck.

Terug naar de tijd van toen

In de negentiger jaren van de vorige eeuw speelden Rob, Ria, Ronnie & De Zippers met veel succes in zalen en theaters door héél Nederland. En ze zijn weer helemaal terug met hun programma voor jong en oud, waarin iedereen zich weer eventjes terug waant in de tijd van toen: van “Top of Flop” en Fenclub, van Petticoat en Puntschoenen, van Bazooka kauwgum en Top Drop, van Florett of Zündapp tot Tomos en Puch, van Kever tot Daffodil, van vetkuif en suikerspin tot pagekopje of Beatlehaar.

Programma

Rob, Ria, Ronnie & De Zippers betreden weer met plezier het podium om voor u de hits te spelen van onder anderen Peter Koelewijn, Anneke Grönloh, Rob de Nijs, Willeke Alberti en de Fouryo’s en eigen vertalingen van swingende hits van Amerikaanse meidengroepen als The Shangri-Las en The Chiffons.

Meer informatie:

Voor meer informatie over deze smaakmakende band ga je naar de Facebook pagina van Rob, Ria, Ronnie en The Zippers.
Facebook RRR&Z

Gegevens

Datum:
11 november 2018
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
€ 7,50
Evenement Categorie:

Locatie

Centrum Hofdael
Molenstraat 23
Geldrop, Molenstraat 23 5664 Nederland
+ Google Maps