Aanstaande Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Filmklassieker. Big Fish

24 november: 14:00 - 15:30

€ 6,50
Filmklassieker Big Fish

Big Fish is een film uit 2003 van Tim Burton met onder anderen Ewan McGregor en Danny DeVito. De film is gebaseerd op de roman Big Fish: A Novel of Mythic Proportions van Daniel Wallace uit 1988.

Will Bloom is de ongeloofwaardige verhalen over de avonturen van zijn vader Ed grondig beu. Een ruzie over Eds legendarische levensloop op de avond van zijn huwelijk zorgt er zelfs voor dat Will drie jaar lang niet meer met zijn vader praat. Wanneer hij echter ontdekt dat zijn vader terminaal ziek is en niet lang meer te leven heeft, keert Will terug naar huis. Hij is vastberaden de échte Ed Bloom te leren kennen. Door al diens fantasierijke verhalen onder de loep te nemen, probeert Will het leven van zijn vader in kaart te brengen en de feiten van de mythes te onderscheiden.

De film start om 14.00 u. In combinatie met je filmticket, kun je om 12.30 uur ook een lekkere 3 gangen maaltijd eten voor slechts € 7,00 extra!

Wil je vooraf in de foyer voordelig een lekker hapje eten, dan heb je de mogelijkheid om bij het reserveren van je ticket een voucher voor het 3-gangen verrassingsmenu te bestellen tegen de speciale ‘Movie-prijs’ van € 7,00 per maaltijd! (normale prijs: € 9,50)

 

Reserveer je kaartjes en evt. het verrassingsmenu

 

Wil je óók onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je hier in!

Gegevens

Datum:
24 november
Tijd:
14:00 - 15:30
Kosten:
€ 6,50
Evenement Categorie: