Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

GMC jubileumconcert: ‘Cirque du GMC’

14 januari: 14:30 - 16:30

In 2018 viert de Koninklijke Harmonie Geldrops Muziekcorps (GMC) zijn 130-jarig bestaan. Daarom gaat het GMC 2018 feestelijk van start met het jubileumconcert “Cirque du GMC” op zondag 14 januari 2018, vanaf 14.30 uur in Centrum Hofdael, Molenstraat 23 5664 HV Geldrop. Het thema van dit concert is ‘Circus’. Klik hier voor meer informatie.

Charlotte Cardinaal

Speciale gast: Charlotte Cardinaal

Naast het harmonieorkest o.l.v. Henk Mertens en de slagwerkgroep met hun nieuwe dirigent Björn Lijten, zal ook het opleidingsorkest muzikaal van zich laten horen.

Speciale gasten

Speciale gast is zangeres Charlotte Cardinaal, bekend van haar optredens bij Promsconcerten in de regio. Het leuke van dit concert is dat er ook van alles te zien is zoals jongleurs, acrobaten en clowns. Kortom, dit evenement voor jong en oud mag u niet missen, dus noteer het vast in uw agenda.

Toegangskaarten

Toegangskaarten zijn te koop bij Boekhandel Van Grinsven, Geldrop, Primera Coevering en Centrum Hofdael. De toegangsprijs is € 10 voor volwassenen en € 5 voor kinderen tot en met 12 jaar. Volg het GMC op Facebook en hun website: www.geldropsmuziekcorps.nl

Gegevens

Datum:
14 januari
Tijd:
14:30 - 16:30
Evenement Categorie:
Website:
www.geldropsmuziekcorps.nl

Organisator

Centrum Hofdael

Locatie

Centrum Hofdael
Molenstraat 23
Geldrop, Molenstraat 23 5664 Nederland
+ Google Maps