Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kaaskleum – Mark van de Veerdonk

27 januari: 20:15 - 22:15

€16

De 15e voorstelling van Mark van de Veerdonk gaat over Het Menselijke Tekort: We willen steeds meer en meer en juist daardoor krijgen we alsmaar minder. Zo komen we onderhand om in de nutteloze gadgets, gereedschappen en goederen. Welke oen heeft bijvoorbeeld de sleutelhanger bedacht, de uitvinding die het mogelijk maakte om al je sleutels in één keer kwijt te raken? Wie kwam op het onzalige idee om chips te gaan verkopen in ouwe tennisbal-kokers? En het ultieme middel tegen droog haar is toch gewoon water!?
In KaasKleum gaat de Brabantse cabaretier op zoek naar dingen die er nog wel degelijk toe doen. De rest mag, wat hem betreft, gerust met de aanstaande zondvloed mee.

KaasKleum: kleine twee uur plezier!

Het lachspektakel duurt zoals gewoonlijk ruim tweemaal 50 minuten. Daarbij staat, hangt en zit Mark weer tegen, onder of bovenop een idioot decorstuk, zo onderhand zijn handelsmerk. Net zoals de hoge grapdichtheid van zijn shows. Alleen Tokyo komt met zijn bevolking in de buurt, qua dichtheid dan.
Persoonlijke videoboodschap van Mark van de Veerdonk: Klik hier

Toegangskaarten inclusief pauzedrankje

Kaarten kosten €16,- p.p. (inclusief een pauzedrankje) en kunt u bestellen door een mail te sturen naar reserveringen@hofdael.nl.
Wilt u in de mail aangeven:
– de naam en datum van de voorstelling,
– uw naam, adresgegevens
– en het aantal kaartjes dat u wilt reserveren.

Thuisbezorgd of ophalen in Centrum Hofdael

Wilt u de kaarten naar uw huisadres opgestuurd hebben, dat kan. Wij vragen u dan per bestelling € 1,50 extra over te maken. Wij kunnen bestelde kaarten per post toesturen tot 7 dagen voor aanvang voorstelling. Daarna is toezending per post niet meer mogelijk.
De kaarten kunnen ook opgehaald worden in Centrum Hofdael van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur en tussen 19:00 uur en 22:00 uur. De foyer van Centrum Hofdael is altijd vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Kaarten blijven gereserveerd tot maximaal 30 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Gegevens

Datum:
27 januari
Tijd:
20:15 - 22:15
Kosten:
€16
Evenement Categorie:
Website:
http://www.markvandeveerdonk.nl/web/kaaskleum/

Organisator

Centrum Hofdael

Locatie

Centrum Hofdael
Molenstraat 23
Geldrop, Molenstraat 23 5664 Nederland
+ Google Maps