Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kom OOK gezellig mee-eten

23 augustus: 12:30 - 13:30

€ 6,00
Stichting OOK Begeleiding, 3-gangen maaltijd

(K)ookprinsen en -prinsessen zetten beste beentje voor

Elke vrijdagmiddag tussen 12:30 en 13:30 uur (binnenlopen vanaf 12:15 uur) serveren cliënten van ‘Stichting OOK Begeleiding’ in Centrum Hofdael een zelf bereide heerlijke warme maaltijd. Drie gangen tegen een kleine bijdrage van € 6,– . De cliënten stellen het menu samen, doen de inkopen en bereiden de maaltijd. Ze dekken de tafel, heten je als gastheer/gastdame welkom en serveren de maaltijd uit!

Een Mexicaans menu vrijdag 23 augustus

  • Voorgerecht:    Maissoep met een groentespiesje
  • Hoofdgerecht:  Chili concarne met nacho ovenschotel
  • Nagerecht:       Helado de Canela

18 gasten is het maximum

De capaciteit voor het bereiden en uitserveren van de maaltijden is maximaal 18 gasten. Dus vol=vol. Welkom is iedereen die graag tussen de middag warm wil eten en het leuk vindt bij de groep van 18 aan te sluiten. Dus voor jong en oud, gepensioneerd of werkende, scholieren en iedereen die het leuk vindt om samen met anderen te eten en anderen te ontmoeten en leren kennen.

Aanmelden/reserveren gewenst

Aanmelden/reserveren voor de maaltijd op vrijdagmiddag: uiterlijk op donderdagen vóór 12:00 uur daaraan voorafgaand. Telefonisch: 040 285 78 68. Stichting OOK Begeleiding is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 08:00 en 17:00 uur. Mailen kan ook naar: info@ookbegeleiding.nl
Stichting OOK Begeleiding

Vanaf dinsdag 12 maart: 2 x per week

Vanaf dinsdag 12 maart kookt Stichting OOK twee keer per week. Ook een driegangen menu en ook voor € 6,- per maaltijd. Kijk op de site van Centrum Hofdael voor de actuele menu informatie.

Over Stichting OOK Begeleiding

Stichting OOK Begeleiding is het autisme-centrum van Geldrop e.o. Stichting OOK Begeleiding is gespecialiseerd in autisme, hoogbegaafdheid en combinaties hiervan. Wij bieden o.a. groeps- en individuele begeleiding, particulier of via PGB/ZIN. Stichting OOK Begeleiding is een kleinschalige, onafhankelijke en flexibele organisatie, waar de cliënt centraal staat.

Gegevens

Datum:
23 augustus
Tijd:
12:30 - 13:30
Kosten:
€ 6,00
Evenement Categorie:

Locatie

Centrum Hofdael
Molenstraat 23
Geldrop, Molenstraat 23 5664 Nederland