Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

KommuS in Concert in Centrum Hofdael

30 mei: 19:00 - 31 mei: 01:00

AFGELAST
Kommus in Concert
Het concert is AFGELAST i.v.m. het coronavirus.

KommuS start dit jaar op zaterdag 30 mei met een serie “KommuS in Concert” avonden in Centrum Hofdael (Geldrop).
Avonden met te gekke internationale tribute bands en dj’s. Er is genoeg ruimte om te bierenlieren, dansen en natuurlijk kei hard mee te blèren! Hofdael zal een ware metamorfose ondergaan, zodat je meteen lekker in de sfeer komt!!!

Kaartjes voor KommuS in Concert

Deur open om 19:00 uur, aanvang concert 19:45 uur
Voorverkoop: € 12,50 (excl. reserveringskosten)
Deurverkoop: € 15,00
Tickets voor ‘KommuS in Concert’ kun je kopen via de www.kommus-geldrop.nl website
Tickets

Programma 30 mei

Kommus in Concert

Bon Jovi by Bad Medicine

Bon Jovi by Bad Medicine (Italie)

140 miljoen platen verkocht Bon Jovi, 140 miljoen!!! Natuurlijk kent iedereen de hits afkomstig van platen als “Slippery When Wet”, “New Jersey” en “Keep The Faith”, want daar stonden toch flink wat knoeperds van meezingers op. In de 80s en 90s kwam je niet op de band heen, verkochte wereldwijd stadions uit, en zijn tot op vandaag nog een zeer populaire band. Wie zong er niet mee op hits als “You give love a Bad Name”, “Livin’ on a Prayer”, “Wanted Dead of Alive”, “Keep The Faith”, “In These Arms”, “Always” en uber mee zingert “Bed Of Roses”.
De Italiaanse boys van Bad Medicine, spelen veel, heel veel! Compleet met de typische Glamrock outfits speelt de band de hits van Bon Jovi. Bad Medicine is één van de weinige echt goede Europese Bon Jovi tributes, en dat bewijzen ze zal meer dan 20 jaar!

Kommus in Concert

Bryan Adams by 18 till we Die (NL)

Bryan Adams, wie kent hem niet. Ook deze man was in de 80’s en 90’s niet uit de top40 te trappen. Hits na Hits, stadions vol en hij opende de olympische spelen van 2010. Bryan Adams is erg succesvol met zijn nummers voor bekende en grote films, wie kent de soundtrack van Robin Hood nou niet, met daarop het best verkocht nummer van 1991 “(Everything I Do) I Do It for You”.
Vanaf 1984 scoort de beste man wereldwijde hits: “Run To You” , “Heaven” , “Summer of ’69” , “It Only Love” ( met Tina Turner), “Run To You”,“Can’t Stop This Thing We Started”, “Please Forgive Me” en “Have You Ever Really Loved a Woman?”, “When You’re Gone” (met Mel C van de Spice Girls).
De Nederlandse Tribute 18 Till We Die, zal de avond openen, dus zorg dat je strot goed gesmeerd is, want dit wordt één groot meezingfestijn!

Kommus in Concert

DJ Dansen Met Doron

Voor bezoekers van de KommuS Popkwizzen en het Kasteelfestival is Dj Dansen Met Doron geen onbekende meer. Met Doron achter het mengpaneel is het feest! Dansen is een must maar hangtafelhangen mag ook!

Bestel tickets nu

LET OP: Centrum Hofdael is niet gek groot, dus koop je tickets in de voorverkoop, wil je niet misgrijpen! Voor de tickets: druk op de ticketknop hieronder.
Tickets

Gegevens

Begin:
30 mei: 19:00
Einde:
31 mei: 01:00
Kosten:
AFGELAST
Evenement Categorie:

Organisatoren

Centrum Hofdael
KommuS