Aanstaande Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Muziekhuis Hofdael. Muziek in de Foyer met ‘Multi(f)vocaal’

15 april 2018: 14:30 - 17:00

Entree: € 5,00
multi(f)vocaal,centrum hofdael

Multi(f)vocaal is een groep van acht vrouwen. Zij brengen 4-stemmige a capella muziek en beschikken over een bijzonder repertoire van door Loekie Ruissen bewerkte muziekstukken.

Hoe het begon

In juni 2005 besloten drie vrouwen samen een zanggroep te starten. Onder hen is Loekie Ruissen. Zij arrangeert en bewerkt bestaande nummers voor ‘Multi(f)vocaal’.
De groep staat snel serieus in de steigers en groeit dan ook uit tot een stevige eenheid van acht vrouwen die op goed niveau 4-stemmige a capella muziek brengt.

The Andrews Sisters

Programma voor de pauze

Het optreden begint, zoals gebruikelijk bij Multi(f)vocaal, met een mooie ballad. Deze keer is gekozen voor ‘Evening Rise’. Daarna brengen zij u in de sfeer van Irving Berlin met ‘Blue Skies’ en de volgende nummers zijn ook door de Andrews Sisters allemaal gezongen: ‘When I take my sugar to tea’, ‘Lullaby of Broadway’ en ‘When the Deep purple falls’. Met weer een mooie ballad, ‘Sweet and Low’, wordt deze serie afgewisseld en na ‘Good’ Lovin’ wordt het programma voor de pauze afgesloten met het toepasselijke lied ‘We will rest a while’ uit de opera Treemonisha van Scot Joplin.

Na de pauze
Uitleg a capella zang

Bijna alle dames van Multi(f)vocaal hebben een onderwijs-achtergrond en het kan dus niet uitblijven dat de middag ook nog een klein beetje educatief wordt. Na de pauze zullen ze, aan de hand van een aantal van hun nummers, een zeer interessante uitleg geven over a capella zang en wat daar zoal bij komt kijken. Natuurlijk kan een humoristische kwinkslag daarbij niet uitblijven.

Afsluiting van de middag
De middag wordt afgesloten met nog een mini-concertje met nummers als ‘Just like a butterfly’ van Harry Woods, een broodschrijver bij Tin Pan Alley, en ‘You are the new day’ van the King’s Singers. Het tweede deel van het optreden wordt weer swingend afgesloten met ‘Happy days are here again’ en ‘The Java Jive’.

Een lied uit een opera, een swingend nummer uit de jaren ‘30 of ‘40, iets van Paul Simon of Sinead O’Connor. Verstilde ballad, jazzy swing of zwoele song: Multi(f)vocaal zingt het en gaat altijd voor een enthousiaste performance.

Meer informatie over de groep? Ga naar www.multifvocaal.nl

Tickets (€ 5,00) en reserveringen

Stuur je mail naar: muziekhuishofdael@gmail.com en de kaartjes worden voor je gereserveerd. ​De kaarten liggen, vanaf een half uur voor de voorstelling, klaar bij de entree van de foyer en kunnen tegen contante betaling van € 5,00 per stuk daar worden afgehaald.

0

 

Gegevens

Datum:
15 april 2018
Tijd:
14:30 - 17:00
Kosten:
Entree: € 5,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Muziekhuis Hofdael

Locatie

Centrum Hofdael
Molenstraat 23
Geldrop, Molenstraat 23 5664 Nederland
+ Google Maps