Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Muziekhuis Hofdael. Muziek op Cultuurplein de Bleek met ‘The Wieners’

15 juli 2018: 14:00 - 17:00

The Wieners
The Wieners

Vintage Rock’n Roll uit de fifties en vroege sixties! The Wieners brengen de grote hits en verrassende B-kantjes van alle oude Rock’n’Roll-helden: Buddy Holly, Elvis Presley, Johnny Cash, Carl Perkins, Chuck Berry, Johnny Burnette, The Everly Brothers, Ricky Nelson en veel meer. Swingend en authentiek!

Sinds 2005 spelen ze op talloze festivals in Nederland, België, Duitsland, Noorwegen, Denemarken en Frankrijk. Ze toerden inmiddels 7 keer in Engeland waar ze een heel goede naam hebben in het rock’n’roll-danscircuit. The Wieners waren ook te zien bij De Wereld Draait Door en ze traden diverse keren op met topvioliste Emmy Verhey.

 

In 2016 verscheen de vierde cd van The Wieners, Cashback – een eerbetoon aan Johnny Cash. Dankzij dat goed ontvangen album en de begeleidende live-shows, wonnen ze het volgende jaar de Dutch Country Music Award.

In het seizoen 2018/2019 spelen ze in theaters door heel Nederland met hun programma ‘The Wieners Play The Everly Brothers’.

Van stevige Rockabilly tot suikerzoete Tearjerkers, bij The Wieners klinken alle nummers als de oude vinyl-singeltjes in een Wurlitzer-jukebox. Kijk voor meer informatie op de site.

 

Voorprogramma: Evelien Hendriks

 

Evelien is een 19-jarige Geldropse die al vele jaren zingt. Kinderkoor ‘Sing it Out’ was het begin en daarna volgden diverse musicalprojecten. Het hoogtepunt daarbij was de musical ‘Pippin’ via ‘Stichting Theaterplan’. De afgelopen twee jaar is Evelien op zoek gegaan naar de muziek die het beste bij haar past. Haar heldere stem en puurheid moest daarbij de basis zijn. Bij het horen van het nummer Girl Crush van Little big town had ze de klik gevonden. Country-popmuziek heeft vaak een mooie boodschap en maakt gebruik van akoestische instrumenten. Vele kleine en grotere optredens volgden. Nu staat ze op 15 juli in Geldrop. Ze zingt deze middag nummers van o.a. Carrie Underwood, Sugarland, en Little big Town.
Meer informatie is te vinden op haar website: www.evelien-music.nl

Evelien opent het programma van deze middag om 14.00 uur.

Het optreden van de Wieners begint om 14.30 uur.

De optredens zijn gratis en vinden buiten plaats op het podium voor Centrum Hofdael en het publiek kan op de Bleek genieten van de klanken. Een vrijwillige bijdrage in de kosten is natuurlijk altijd welkom. Tijdens het concert gaan we met de hoge hoed rond.
Neem je eigen stoel mee en ontvang gratis een kop koffie!

Centrum Hofdael zal zorgen voor een buitenbar.
En nu maar hopen op een mooie zonnige dag.

Gegevens

Datum:
15 juli 2018
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Website:
www.hofdael.nl

Organisator

Muziekhuis Hofdael

Locatie

Centrum Hofdael
Molenstraat 23
Geldrop, Molenstraat 23 5664 Nederland
+ Google Maps