Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Muziekhuis Hofdael. Muziek op Cultuurplein de Bleek met ‘The Wieners’

15 juli: 14:00 - 17:00

The Wieners
The Wieners

Vintage Rock’n Roll uit de fifties en vroege sixties! The Wieners brengen de grote hits en verrassende B-kantjes van alle oude Rock’n’Roll-helden: Buddy Holly, Elvis Presley, Johnny Cash, Carl Perkins, Chuck Berry, Johnny Burnette, The Everly Brothers, Ricky Nelson en veel meer. Swingend en authentiek!

Sinds 2005 spelen ze op talloze festivals in Nederland, België, Duitsland, Noorwegen, Denemarken en Frankrijk. Ze toerden inmiddels 7 keer in Engeland waar ze een heel goede naam hebben in het rock’n’roll-danscircuit. The Wieners waren ook te zien bij De Wereld Draait Door en ze traden diverse keren op met topvioliste Emmy Verhey.

 

In 2016 verscheen de vierde cd van The Wieners, Cashback – een eerbetoon aan Johnny Cash. Dankzij dat goed ontvangen album en de begeleidende live-shows, wonnen ze het volgende jaar de Dutch Country Music Award.

In het seizoen 2018/2019 spelen ze in theaters door heel Nederland met hun programma ‘The Wieners Play The Everly Brothers’.

Van stevige Rockabilly tot suikerzoete Tearjerkers, bij The Wieners klinken alle nummers als de oude vinyl-singeltjes in een Wurlitzer-jukebox. Kijk voor meer informatie op de site.

 

In het voorprogramma: Evelien Hendriks

In het voorprogramma van The Wieners treedt jong muzikaal talent uit de regio op. Deze middag is dat Evelien Hendriks. Ze zingt solo enkele nummers en wordt begeleid met een opname op MP3. Evelien begint het programma van deze middag om 14.00 uur. Alvast luisteren? Klik hier.

Het optreden van de Wieners begint om 14.30 uur.

De optredens zijn gratis en vinden buiten plaats op het podium voor Centrum Hofdael en het publiek kan op de Bleek genieten van de klanken. Een vrijwillige bijdrage in de kosten is natuurlijk altijd welkom. Tijdens het concert gaan we met de hoge hoed rond.
Neem je eigen stoel mee en ontvang gratis een kop koffie!

Centrum Hofdael zal zorgen voor een buitenbar.
En nu maar hopen op een mooie zonnige dag.

Gegevens

Datum:
15 juli
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Website:
www.hofdael.nl

Organisator

Muziekhuis Hofdael

Locatie

Centrum Hofdael
Molenstraat 23
Geldrop, Molenstraat 23 5664 Nederland
+ Google Maps