Aanstaande Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Muziekhuis Hofdael presenteert Muziek op de Bleek met Flaming Sambucas

28 augustus 2022: 14:30

The Flaming Sambucas

Stoere grooves uit de beginjaren van de soulmuziek.
‘Shake your hips, meet some lips & sing soul hits’. Zin in soul? Kom dan naar een optreden van The Flaming Sambucas.
The Flaming Sambucas is een achtkoppige soulband uit Eindhoven met stoere, dansbare grooves uit de beginjaren van de soul muziek. Met de geweldige stem van hun Godmother of Soul en de krachtige soulharmonieën van de vier blazers, wordt de soul beleefd zoals ie bedoeld is: Intens, dansbaar, opzwepend en enthousiast.
Let’s keep the soul alive!
The Flaming Sambucas zijn geïnspireerd door vintage Northern Soul en labels als Stax, Atlantic en Daptones. Denk aan nummers van bekende soulartiesten als Aretha Franklin, Etta James, Marvin Gaye en Dusty Springfield, maar zeker ook aan nummers van minder bekende soullegendes uit de jaren ’60 en ’70 als Ann Peebles en Marva Whitney. Dus geen overbekende standards, geen ingewikkelde soul-jazz, maar zwoele, zwetende en zwaar dansbare soulcovers van – bijna vergeten – hits.

Muziek op de Bleek

Muziek op de Bleek is een muziekevenement dat zich afspeelt op het plein voor het gebouw van Hofdael, Cultuurplein de Bleek.

Handig om te weten
  • Muziek op de Bleek is gratis toegankelijk.
    Maar zo’n optreden kost natuurlijk wel geld. We betalen de band en voor de techniek voor geluid en licht. Wij krijgen subsidie, maar deze subsidie is niet toereikend om de totale kosten te dekken. We gaan rond met de hoge hoed waarin je je financiële waardering voor de muziek kunt laten blijken. Ook kun je dit via een QR code doen.
  • De band staat op het podium naast het terras en het publiek kan vanaf het terras van Hofdael van de muziek genieten of een plekje zoeken op het Cultuurplein.
  • Indien er nog maatregelen genomen moeten worden met betrekking tot eventuele coronaregels dan zorgen we daarvoor.
  • Bij slecht weer kunnen we uitwijken naar de theaterzaal binnen.

We hopen op een mooie muziekmiddag.

Gegevens

Datum:
28 augustus 2022
Tijd:
14:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Cultuurplein de Bleek
De Bleek
Geldrop, Nederland
+ Google Maps