Aanstaande Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Muziekhuis Hofdael presenteert Muziekcafé met Daphne Music

16 februari: 14:30 - 17:00

€6,

Tijdloos en eigentijds, intiem en weids, vernieuwend en vertrouwd: dat is het geluid van Daphne. Dit Amerikaans-Nederlandse folktrio maakt zalige folk pop, met invloeden van artiesten als Crosby, Stills and Nash, Joni Mitchell en Sandy Denny. In februari 2019 kwam hun debuut EP uit: een kunststukje waarop op ontroerende wijze herkenbare thema’s als onzekerheid, rusteloosheid en hartenpijn worden bezongen. De afgelopen tijd is er ook hard gewerkt aan nieuwe nummers, die ze deze middag zullen laten horen.

 

Voorprogramma

In het voorprogramma staat een optreden gepland van Vere Bedaux.
Vere, een singer-songwriter uit Eindhoven, speelt vandaag eigen nummers en bewerkingen van bestaande muziek en wil de luisteraar meenemen in het verhaal dat achter ieder lied schuilgaat.

Kaarten

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf een half uur voor aanvang, bij de entree van de foyer in Centrum Hofdael en kunnen tegen contante betaling van € 6,- per stuk daar worden afgehaald.

Reserveringen

Reserveren kan via muziekhuishofdael@gmail.com onder vermelding van de naam van de artiest, de datum en het aantal kaarten dat je wilt reserveren.

Gegevens

Datum:
16 februari
Tijd:
14:30 - 17:00
Kosten:
€6,
Site:
https://www.hofdael.nl/?post_type=tribe_events&p=11412&preview=true

Organisator

Centrum Hofdael