Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Muziekhuis Hofdael presenteert Muziekcafé met Raakliederen

17 mei: 14:30 - 17:00

AFGELAST

Het Muziekcafé is AFGELAST i.v.m. het coronavirus.

Houd de nieuwsbrief in de gaten! Abonneren? klik hier

Marijke Menken (zang) en Cecilia van der Geest (zang & piano) putten uit het rijke repertoire van Nederlandstalige luisterliedjes van onder andere Jules de Korte, Maarten van Roozendaal, Toon Hermans, Ivo de Wijs. Nog steeds actuele liedjes die ernstig, geestig of lichtvoetig verhalen over ons mensen en wat we tegenkomen in het leven. De liedjes worden gezongen met de originele begeleiding of in een nieuw muzikaal jasje. Herkenbaar, raak en rakend.

Voorprogramma

Palma Klemencic en Sterre ter Borg

Palma en Sterre zijn twee leuke meiden die sinds twee jaar met veel plezier samen muziek maken en optreden. In hun repertoire zitten akoestische (gevoelige) popnummers en (Franse) rustige ballads van verscheidene artiesten zoals Adele, Isaac Gracie en Nothing But Thieves. Sterre speelt al vrij lang gitaar en is kort geleden begonnen met zingen, waar als Palma al langer zingt en 1,5 jaar nu gitaar speelt. De twee zijn er niet vreemd van tweestemmigheid in hun liedjes te stoppen en sinds een tijdje hebben ze ook inspiratie gevonden om hun eigen nummers te schrijven. 

Kaarten

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf een half uur voor aanvang, bij de entree van de foyer in Centrum Hofdael en kunnen tegen contante betaling van € 6,- per stuk daar worden afgehaald.

Reserveringen

Reserveren kan via muziekhuishofdael@gmail.com onder vermelding van de naam van de artiest, de datum en het aantal kaarten dat je wilt reserveren.

Gegevens

Datum:
17 mei
Tijd:
14:30 - 17:00
Kosten:
AFGELAST