Aankomende Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Muziekhuis Hofdael. Muziek in de foyer met ‘Typisch Jee&Vee’

20 mei @ 14:30 - 16:00

€5
Jee&Vee,centrum hofdael

Jee & Vee is een zeer succesvol singer-songwriters duo. Zij zijn graag geziene gasten op talloze podia en hebben hun sporen in de muziekwereld ruimschoots verdiend. In tegenstelling tot collega singer-songwriters, die veelal eigen werk presenteren, hebben zij gekozen voor een programma met covers van roots en americana muziek van bekende en minder bekende blues, pop en singer-songwriters. Nummers die gehoord moeten worden.

Zij brengen deze liedjes op een geheel eigen en kenmerkende wijze. Daarbij worden hun optredens verrijkt met leuke anekdotes, weetjes en verhalen over de artiesten waarvan zij nummers in hun repertoire hebben opgenomen. Je kunt tijdens hun optredens nummers tegenkomen van de obscure rootsmuziek van o.a. Blaze Foley, Townes van Zandt, Rod mcKuen, Guy Clark, John Prine, Gene Clark, JW Roy en Stephen Bruton. Maar soms ook van bekende artiesten zoals de Stones, Elvis, Creedance Clearwater Revival en The Eagles.

De manier waarop zij hun muziek ten gehore brengen kun je daarom het best omschrijven als rootsmuziek met een randje. U zult na afloop gegarandeerd tevreden naar huis gaan.

Eugene Jonkergouw

Eugene Jonkergouw

Over Jee & Vee

Eugene Jonkergouw, gitaar, mondharmonica en zang. Eugene timmert al sinds de sixties aan zijn muzikale weg. Hij speelt ook in de band Moose Next met een breder en heavier repertoire. Binnen dit duo kan hij zijn muzikale ei op een andere manier kwijt.

Ad Voets

Ad Voets

Ad Voets, gitaar, zang en percussie. Zijn voorliefde gaat uit naar de mooiere singer-songwriter liedjes. Voor het stevigere werk speelt hij ook nog in zijn eigen band Molly Mill, een bekende progressieve rockband uit de sixties.

Tickets (€ 5,–) en reseveringen

Mail naar: muziekhuishofdael@gmail.com

Gegevens

Datum:
20 mei
Tijd:
14:30 - 16:00
Kosten:
€5
Evenement Categorie: