Onze ‘vaste bewoners’

Op dit moment maken een aantal vaste 'bewoners' gebruik van Centrum Hofdael. Zij hebben een grote diversiteit in aanbod op sociaal, maatschappelijk en cultureel gebied.

Wekelijks maken zo'n 2.000 mensen in alle leeftijdsgebieden gebruik van het Centrum en haar unieke aanbod. Wil je meer weten over wat de verschillende gebruikers te bieden hebben, kijk dan even op hun eigen websites. De links vind je hieronder.

Stichting Centrum Hofdael wil vooral verbinden. Daartoe is een gebruikersraad ingesteld en zal ze veel delen met de 'buitenwereld' via gewone en sociale media. Uiteraard staat het meest actuele op deze website, Facebook en Twitter.

Je mist niks als je je abonneert op onze nieuwsbrief of onze Facebookpagina een 'like' geeft. En ons volgen op Twitter kan natuurlijk ook.


Filmhuis Hofdael organiseert wekelijks op vrijdagen een filmvoorstelling. Doorgaans zijn het films die je niet in de reguliere bioscopen ziet. En in onze foyer kun je genieten van een hapje en een drankje.
Klik hier voor het actuele filmaanbod.
Weverijmuseum Geldrop, nieuw logo
Het Weverijmuseum Geldrop is een uniek museum, dat de herinnering aan Geldrop als belangrijke textielstad in de 19e en 20e eeuw tot leven brengt.
Klik hier voor meer info over het museum, openingstijden en tarieven.
Team Jeugdgezondheid GGD B-ZO
Gelukkig en gezond opgroeien op weg naar een zelfstandig leven. De GGD helpt als dat gewenst of nodig is. Met antwoorden op vragen, zorgen of twijfels over de groei en ontwikkeling van je kind. Maak altijd eerst een afspraak. Klik hier voor meer informatie.
KunstKwartier
Ontdek je creatieve talent bij Kunstkwartier! Of je nu een instrument wilt leren bespelen of toneel wilt spelen. Onder begeleiding van een professionele en inspirerende docent ontwikkel en verbeter je je muzikale of theatrale vaardigheden..
Klik hier voor het actuele aanbod.

De Koninklijke Harmonie "Geldrops Muziekcorps" (GMC) bestaat uit een viertal orkesten. Jaarlijks worden binnen en buiten, optredens verzorgd. De prioriteit ligt bij het samen op een prettige manier muziek maken en dit tijdens optredens uit te dragen. Er wordt een gevarieerd repertoire gespeeld. Klik hier voor meer informatie.
De Wiele Creatief is hét instituut in Geldrop-Mierlo en omstreken voor kunsteducatie en artistieke ontwikkeling. De Wiele verzorgt cursussen en workshops voor jong en oud in een inspirerende omgeving waarin je op een prettige manier alle ruimte krijgt om jouw creatieve kracht te ontdekken en te ontwikkelen. Klik hier voor meer informatie.
De Volksuniversiteit is er voor iedereen die wat wil leren of op een zinvolle manier een deel van zijn/haar vrije tijd wil besteden. Een vooropleiding is niet nodig en, jong of oud, iedereen is welkom. Het aanbod is breed en interessant, zoals talen, gezondheid, creativiteit, kunstgeschiedenis en koken. Klik hier voor meer informatie.
Logo Muziekhuis Hofdael
Muziekhuis Hofdael organiseert muziekoptredens in uiteenlopende lichte muziekgenres, met zowel professionele muzikanten als amateurs. Ook biedt het Muziekhuis jongeren de ruimte podiumervaring op te doen. Klik hier voor actuele informatie over de programmering, of ga naar de Facebookpagina van Muziekhuis Hofdael.
De gemeente Geldrop-Mierlo is op verschillende wijzen verbonden met Centrum Hofdael. De Gemeenteraad vergadert er en ook de deelnemers aan de drie Raadkamers waarin beeldvorming en oordeelsvorming plaats vindt.

Klik hier voor de cultuurvisie.
Totaalinburgering
Totaal Inburgering is gespecialiseerd in het inburgeren van nieuwkomers en geeft klassikaal Nederlandse taal- en inburgeringslessen. Elk individu wordt gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen teneinde de weg in de Nederlandse samenleving te kunnen vinden.