OpMaat naar de Herfst – Els van Wijk

OpMaat naar de Herfst – Van Aalst & Ruissen
16 juli 2021
OpMaat naar de Herfst – Moonglow jazztrio
18 juli 2021
Els van Wijk

Als kind voelde ze al de aantrekkingskracht van doedelzakmuziek. Toch pas op latere leeftijd  begon Els actief met spelen. In Edinburgh kocht ze haar eerste practice-chanter en in Damascus leerde ze de eerste tunes op de doedelzak van een Schot die daar voor Shell werkte. Els leerde veel door met andere doedelzakspelers samen te spelen en door het deelnemen aan Piping Summer Schools in Schotland. Ze speelt voor haar plezier en vindt zichzelf een gevorderde beginner. Het geeft haar altijd een heel fijn gevoel om voor mensen die doedelzakmuziek waarderen te mogen spelen.

Els van Wijk zal samen met Jan van der Sande om 12:30 uur spelen in de galmgaten van de toren van de Brigidakerk. Vanaf 14:30 uur zullen zij rondtrekkend door het dorp van locatie naar locatie gaan. En waar het kan zullen ze een mooie melodie ten gehore brengen.

Ook bij de muzikale afsluiting om 17:00 uur in de grote zaal van Centrum Hofdael zal Els, begeleid door een aantal musici die deze middag op de locaties gespeeld hebben, haar instrument bespelen.

Reserveren voor de FINALE (Grote zaal Centrum Hofdael)  17:00 – 18:00 uur klik hier

Om terug te gaan naar het overzicht klik hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *