Opmaat naar de Herfst – Het Dommelsch Trio

OpMaat naar de Herfst – Moonglow jazztrio
18 juli 2021
OpMaat naar de Herfst – The Mellowtones
18 juli 2021
Het Dommelsch Trio

Het gelegenheidstrio, bestaande uit fagottiste Marjolein Soeteman en de klarinettisten Jan Capiteijns en Henry van Bakel, is min of meer ‘per toeval’ gevormd.
Tijdens de repetities voor het 45-jarig jubileum van het Geldrops mannenkoor in het najaar van 2019, waarbij Marjolein en Henry, voor het eerst samen in een begeleidingskwartet deelnamen, kwam de vraag binnen of er interesse was voor een optreden in ‘OpMaat naar de Lente’.
Een ideale gelegenheid om een lang gekoesterde wens van Henry om een 2-tal divertimenti van Mozart voor 3 blazers uit te voeren. Een 2de klarinettist was snel gevonden in de persoon van Jan: Jan en Henry zijn al geruime tijd lid van het Geldrops Muziekcorps, hebben jarenlange ervaring met het spelen van kamermuziek en zijn momenteel lid van het Geldropse dubbelblaaskwintet ‘Algaita’.
Voor Marjolein, muzikant van Somerens Lust, van de Koninklijke Harmonie Deurne en lid van het trio Bassoonicana, is de ‘koningin onder de blaasinstrumenten’, de fagot, het mooiste instrument dat elke keer weer zijn geheimen laat ontdekken. En tegen een aanbod om Mozart met drie blazers te spelen, kan je toch geen ‘nee’ zeggen…….

Reserveren van kaarten verplicht:

Reserveren voor het optreden van 14:30 – 15:00 uur klik hier 
Reserveren voor het optreden van 15:20 – 15:50 uur klik hier
Reserveren voor het optreden van 16:10 – 16:40 uur klik hier

Om terug te gaan naar het overzicht klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *