Centrum Hofdael
Wij hebben de ruimte!

Een fijn ontmoetingscentrum op het gebied van kennis, cultuur en een gezonde, positieve levensstijl.

Een plek waar ook ondernemers, flexwerkers en andere organisaties elkaar ontmoeten. Hier komen mensen samen. Om te werken, te vergaderen, kennis met elkaar te delen en elkaar te inspireren. Onze prijzen zijn laag omdat we iedereen die daar behoefte aan heeft een plek willen bieden. We hebben vergaderruimtes, leslokalen en flexwerkplekken. In het hele gebouw is goede en gratis WiFi. Een gezamenlijke printer waar iedereen gebruik van kan maken, is binnenkort ook beschikbaar. En al is de horeca op dit moment gesloten als gevolg van de corona-regels, we schenken nog steeds graag koffie en thee. Laat het ons vooraf weten en we zetten het voor een klein bedrag voor je klaar.

Ons luchtbehandelingssysteem is perfect en we volgen de RIVM richtlijnen. Je kunt bij ons in een veilige omgeving anderen ontmoeten.

Vaste huurders gezocht!

Ondernemen vanuit je eigen kantoor

Op dit moment hebben we nog 6 ruimtes binnen Hofdael die we graag willen verhuren aan bedrijven die actief zijn op het gebied van creativiteit, gezondheid en/of educatie. Deze ruimtes hebben afmetingen van 24 tot en met 43 m2.

De prijzen variëren van 300 tot 800 euro per maand, excl. BTW en schoonmaak, incl. servicekosten en gas, water en licht.

Alle ruimtes hebben een goede afwerking en goed zicht op onze mooie omgeving. De ruimtes worden kaal verhuurd zodat je ze naar eigen inzicht en smaak kan aanpassen en inrichten.

De ruimtes zijn per direct beschikbaar. Bel of mail ons als je meer wilt weten. Kom je uit een andere sector dan creativiteit, gezondheid en educatie? Laat ons toch weten dat je interesse hebt en we kijken samen of we bij elkaar passen. 

FrisseStart
Presentatie Centrum Hofdael

Ook losse huurders gezocht!

Vergaderen - Presenteren - Opleiden

We hebben onze evenementen en horeca voorlopig (grotendeels) op pauze gezet, maar dat betekent niet dat je niet bij ons terecht kunt voor vergaderingen, presentaties en andere bijeenkomsten met een maximum van 30 deelnemers.

 

Huren voor een dagdeel kan ook!

Moet je een presentatie houden, een vergadering beleggen of heb je ruimte nodig voor een workshop, training of andere bijeenkomst met een maximum van 30 personen?  Je kunt bij ons incidenteel huren voor een aantal uren of per dag, maar ook één of meerdere vaste dagen in de week is mogelijk. Je kunt bij ons in een veilige omgeving anderen ontmoeten.

Huren van ruimte kan al vanaf 25 euro per dagdeel!

Een brievenbus huren

Centrum Hofdael: een goed adres!

Binnenkort starten we met de bouw van een wand met brievenbussen. Grote en kleine brievenbussen met opslagruimte. De brievenbus ontvang je van ons als je een jaarcontract afsluit voor de huur van een brievenbus in combinatie met een aantal dagdelen huur van een lokaal binnen Centrum Hofdael. Je kunt altijd bij ons komen flexwerken in de foyer of op het terras en kan voor bijeenkomsten, lezingen, cursussen, dan gebruik maken van een lokaal of zaal. Daarnaast kan je via een zakelijke rekening drankjes en eventueel lunches nuttigen.

Het is overigens niet mogelijk om ons adres als officieel verstigingsadres te gebruiken, omdat je niet permanent bij ons gevestigd bent. Wel kan je ons adres gebruiken als correspondentieadres voor bijvoorbeeld de belastingdienst.

Brievenbus huren Centrum Hofdael

Extra voordelen:

  • We vermelden je ook als huurder van Centrum Hofdael op onze website, nieuwsbrief en andere communicatiemiddelen.
  • Daarnaast kan je vermeld worden in ons halfjaarlijkse programmaboekje dat we eind mei gereed willen hebben en verspreid gaat worden op 15.000 adressen.

Interesse? Neem contact op met Hannie Derks via tel. 06 – 28573304 of stuur een mail naar: hannie.derks@hofdael.nl

Sfeervol vergaderen

Een meeting houden in een karakteristieke, inspirerende omgeving?

Wil je je bijeenkomst eens niet in een standaard vergaderruimte houden, maar wil je eens iets aparts? Dan is ons mooie Weverijmuseum een goede keuze. Dit museum biedt buiten de openingstijden een prachtige inspirerende ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen en ideeën met elkaar te verweven.

 

Uiteraard kan er in overleg vooraf aan de bijeenkomst een rondleiding door het museum geregeld worden en kunnen we je gasten voorzien van koffie en thee.

Meer informatie? Neem contact op met Hannie Derks: tel. 06 – 28573304 of mail: hannie.derks@hofdael.nl.

Natuurlijk kun je tijdens de openingstijden altijd binnenlopen om een kijkje te nemen in Centrum Hofdael.