Huur ruimte

In Centrum Hofdael kun je ook ruimte huren!

Van flexplek tot vergaderruimte. Wij verhuren ruimtes voor verschillende doeleinden. Van een dagdeel tot een jaar tegen aantrekkelijke prijzen. Wist je trouwens dat ons centrum beschikt over mooie yogaruimtes en een prachtige kookstudio?  Wil je na je presentatie of vergadering nog naborrelen in het hofcafé?  Ook dan ben je in ons centrum aan het juiste adres. 

 

Natuurlijk mag je ook geheel gratis een plekje zoeken in het gebouw waar je kunt flexwerken. En maak je gebruik van onze Hofdeal, dan kun je van 8.00 uur tot 12.00 uur onbeperkt koffie/thee krijgen met een dikke plak versgebakken cake erbij voor slechts € 4,50!

 

Heb je speciale wensen, laat het ons weten, we máken graag maatwerk!

Grote zaal

Grote zaal

Grote industrieel ogende zaal met verstelbaar podium. Ideaal voor optredens, presentaties en lezingen.  Normaal biedt deze zaal ruimte aan 180 personen en is ook per dagdeel te huur.

Vergaderlokaal

Ons centrum beschikt over diverse grotere en kleinere vergader- en leslokalen. Geschikt voor groepen tussen de 10 en 30 personen die willen vergaderen, brainstormen of opgeleid willen worden. Deze ruimtes worden ook vast verhuurd als kantoorruimte.

Kleine zaal

Kleine zaal Centrum Hofdael

Onze kleine zaal heeft een uitstekende akoestiek, en wordt veel gevraagd als filmzaal, repetitieruimte en voor lezingen en presentaties wanneer de grote zaal te groot is voor het aantal gasten.

Kookstudio

Kookstudio Centrum Hofdael

De kookstudio is een droomkeuken voor wie in groepsverband wil koken of een kookworkshop wil geven. Alles is aanwezig. Vier professionele kookeilanden en alle gereedschap die nodig is om culinair aan de slag te gaan!

Expositieruimte

Expositieruimte te huur

Ben je amateur kunstenaar en vind je het leuk je werk GRATIS te exposeren? Reserveer een maand expositierumte bij ons. Wij zetten jouw werk vervolgens nog extra ‘in the spotlight’ via onze social media kanalen en op onze website!

Yogaruimte

De yogaruimte is een heerlijk rustige en royale ruimte die zich uitstekend leent om cursussen/workshops in te organiseren waarbij geen meubilair gebruikt wordt. De mooie lichtinval maakt dat deze ruimte ‘voelt’.

Foyer

Centrum Hofdael Foyer

De foyer kan in overleg ook gehuurd worden om bijvoorbeeld na een presentatie met je eigen gasten na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Laat ons je wensen weten en we maken graag een mooie Hofdeal voor je!

(Flex)werken

Iedereen is bij ons welkom om gratis te gaan zitten werken. Dit kan in de foyer, het terras of op één van de banken in het gebouw. Heb je een bureau of een ruimte nodig?  Die kun je huren voor aantrekkelijke prijzen! Dus zoek een plekje of huur een stekje!