Huur ruimte

Ben je op zoek naar een flinke zaal met een podium of juist een klein lokaal waar je rustig kunt vergaderen? Wil je een presentatie of lezing geven en nadien nog naborrelen in de foyer?  Dan ben je in ons centrum aan het juiste adres. Wij verhuren ruimtes voor verschillende doeleinden. Wist je dat ons centrum beschikt over mooie Yogaruimtes en een prachtige kookstudio? Allemaal per dagdeel te huur! Daarnaast biedt onze eigen horeca diverse aantrekkelijke zakelijke Hofdeals.

Iedereen is van harte welkom om te kunnen genieten van de fijne ruimtes in Centrum Hofdael. Er kan al heel veel en heb je speciale wensen, laat het ons weten, we máken graag maatwerk!

Grote zaal

Grote zaal met podium in Centrum Hofdael

Onze grote zaal is een mooie industrieel ogende zaal en is erg geschikt voor (muziek-)optredens, voorstellingen, lezingen, presentaties en (bedrijfs-)feesten. De zaal heeft een podiumvloer me een in hoogte verstelbaar podium en biedt ruimte aan 180 personen. 

Vergader- &
leslokalen

Ons centrum beschikt over diverse vergaderzaaltjes en leslokalen van verschillende afmetingen. Ze zijn geschikt voor groepen tussen de 10 en 30 personen die willen vergaderen, brainstormen of opgeleid willen worden. Daarnaast worden deze ruimtes ook vast verhuurd als kantoorruimte.

 

Kookstudio

Kookstudio Centrum Hofdael

De kookstudio is een droomkeuken voor wie in groepsverband wil koken of een kookworkshop wil geven. Alles is aanwezig. Vier professionele kookeilanden en alle gereedschap die nodig is om culinair aan de slag te gaan!

Expositieruimte

Expositieruimte te huur

Onze expositieruimte stellen wij steeds voor een periode van een maand GRATIS beschikbaar aan amateur-kunstenaars die hun werk eens een podium willen geven. Wij zetten de expositie vervolgens nog extra ‘in the spotlight’ via onze social media kanalen.

Kleine zaal

Kleine zaal Centrum Hofdael

Onze kleine zaal heeft een uitstekende akoestiek, en wordt veel gevraagd als filmzaal, repetitieruimte en voor lezingen en presentaties wanneer de grote zaal te groot is voor het aantal gasten.

Yogaruimte

De yogaruimte is een heerlijk rustige en royale ruimte die zich uitstekend leent om cursussen/workshops in te organiseren waarbij geen meubilair gebruikt wordt. De mooie lichtinval maakt dat deze ruimte ‘voelt’.

Foyer

Foyer Centrum Hofdael

De foyer kan in overleg ook gehuurd worden om bijvoorbeeld na een presentatie met je eigen gasten na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Laat ons je wensen weten en we maken graag een mooie Hofdeal voor je!

Flexwerken

Zoek je een plek om te flexwerken? Wij hebben veel ruimtes waarin je in alle rust aan de slag kunt. Overal is gratis WiFi en in onze horeca kun je terecht voor koffie en thee en een lunch. En wil je tussen de middag liever buiten de benen strekken, dan kun je een Hofdealtje nemen. 

Onze Hofdeals

Op dit moment zijn wij bezig om  diverse aantrekkelijke ‘Hofdeals’ voor onze huurders samen te stellen zodat ze nóg fijner kunnen vergaderen, opleiden of flexwerken. Binnenkort zijn ze hier te vinden!