Expositieruimte huren in Geldrop


Op verschillende plaatsen in Centrum Hofdael kan worden geƫxposeerd. De meest in het oog springende expositieruimte is 'De Verbinding', maar ook in de verschillende gangen van het gebouw is ruimte voor exposities.

Graag denken we met u mee over het plannen en ten uitvoer brengen van een expositie. Denk daarbij ook aan de inzet van onze Hofzaal, bijvoorbeeld om een lezing over het geƫxposeerde te geven. Voor dit en meer kunt u contact opnemen met Ellen Briggen. Telefonisch: 040 286 91 19.

Exposeren in Centrum Hofdael is het overwegen waard. Niet alleen voor de hoeveelheid expositieruimte, maar ook voor dat kleine beetje extra dat Centrum Hofdael aan de tentoonstelling kan toevoegen.

Plant u een tentoonstelling in Centrum Hofdael, dan gaat uw tentoonstelling mee in onze PR inspanningen. Via verschillende media laten we de 'buitenwereld' weten wat er in het Centrum te doen is. En als u voor de opening van een tentoonstelling relaties wilt uitnodigen, hebben we een volledig geoutilleerde ontvangstruimte beschikbaar.

parallax background
 

Reserveer expositieruimte