Vrijwilligers

Centrum Hofdael is een Sociaal Maatschappelijk Cultureel Centrum, hartje Geldrop. Mensen komen er met elkaar in contact en er is veel te doen en te beleven. Maar het kan aantrekkelijker en dynamischer waarvoor een nieuw bestuur (allemaal vrijwilligers) zich inzet. Dat schept verwachtingen en verplichtingen. Met de hulp van vrijwilligers moet het lukken van Hofdael een “bruisend hart” te maken!

Heb je tijd, zin en wil je onder de mensen zijn, dan is een rol als vrijwilliger bij Centrum Hofdael misschien wel iets voor jou. Of voor iemand anders.... Vertel het dan graag even door!


We komen graag in contact met vrijwilligers voor...

1Webmaster

Samen met de andere teamleden ga je, onder verantwoordelijkheid van het bestuurslid ‘Marketing en Communicatie’, het nieuwe gezicht van Hofdael vormgeven. PR en Social Media spelen daarbij een belangrijke rol. Het werk als Webmaster kun je thuis doen, maar je maakt deel uit van een team dat verder bestaat uit een pers- en blogschrijver, beheerder Facebook, beheerder Twitter, beheerder Instagram en Pinterest, fotograaf, videograaf en de beheerder nieuwsbrief. We willen het team stap-voor stap formeren, te beginnen met een Webmaster.

Bekijk deze vacature
2Facebook beheerder

Samen met de andere teamleden ga je, onder verantwoordelijkheid van het bestuurslid ‘Marketing en Communicatie’, het nieuwe gezicht van Hofdael vormgeven. PR en Social Media spelen daarbij een belangrijke rol. Het werk als Facebook beheerder kun je thuis doen, maar je maakt deel uit van een team dat verder bestaat uit een pers- en blogschrijver, webmaster, beheerder Twitter, beheerder Instagram en Pinterest, fotograaf, videograaf en de beheerder nieuwsbrief. We willen het team stap-voor stap formeren, te beginnen met een beheerder van het Hofdael Facebook account.

Bekijk deze vacature
3Blogger

Samen met de andere teamleden ga je, onder verantwoordelijkheid van het bestuurslid ‘Marketing en Communicatie’, het nieuwe gezicht van Hofdael vormgeven. PR en Social Media spelen daarbij een belangrijke rol. Het werk als Blogger kun je thuis doen, maar je maakt deel uit van een team dat verder bestaat uit een pers- en blogschrijver, beheerder Facebook, beheerder Twitter, beheerder Instagram en Pinterest, fotograaf, videograaf en de beheerder nieuwsbrief. We willen het team stap-voor stap formeren, te beginnen met een Blogger.

Bekijk deze vacature
4Twitter beheerder

Samen met de andere teamleden ga je, onder verantwoordelijkheid van het bestuurslid ‘Marketing en Communicatie’, het nieuwe gezicht van Hofdael vormgeven. PR en Social Media spelen daarbij een belangrijke rol. Het werk als Twitteraar kun je van overal doen, maar je maakt deel uit van een team dat verder bestaat uit een pers- en blogschrijver, beheerder Facebook, beheerder Instagram en Pinterest, fotograaf, videograaf en de beheerder nieuwsbrief. We willen het team stap-voor stap formeren, te beginnen met een beheerder van het Hofdael Twitter account.

Bekijk deze vacature
1Personeelszaken

Als lid van het team Personeel en Beheer bied je administratieve ondersteuning aan het bestuurslid 'Personeel en Beheer'. Daarnaast kunnen andere taken op het gebied van HRM ook tot de werkzaamheden behoren. Verder werkt de vrijwilliger HRM nauw samen met de penningmeester en secretaris. De vrijwilliger heeft als doel een goed werkende vrijwilligersorganisatie op te zetten ter ondersteuning van het personeel en de activiteiten binnen Hofdael. Als je het leuk vindt om binnen Centrum Hofdael jouw vakgebied uit te oefenen, is dit een mooie uitdaging. Vinden en binden is jouw motto.

Bekijk deze vacature
2Gastheer/Gastvrouw

Samen met de andere teamleden en het personeel ben je het gezicht van Centrum Hofdael. Je speelt een belangrijke rol bij het zich welkom voelen van bezoekers en gebruikers in Centrum Hofdael. Gastvrijheid en faciliteren zijn hierbij kernwaarden. Je vindt het leuk om als gastvrouw / gastheer mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn in Centrum Hofdael en dat ze verwend worden. Het assisteren bij catering en andere lichte werkzaamheden horen daarbij.

Bekijk deze vacature
3Helpdesk ICT

Onder verantwoordelijkheid van het bestuurslid ‘Financiën en ICT’, ga je invulling geven aan de helpdesk ICT. Dit doe je in samenwerking met de gebruikers van Hofdael. ICT is de spil voor alle processen binnen Centrum Hofdael. Gezien het belang van ICT willen we op korte termijn starten met een vrijwilliger. Het werk zal in het begin gedaan moeten worden op Hofdael. Daarna kan er van thuis uit worden gewerkt. Als teamlid ‘Financiën en ICT’ werk je samen met andere teamleden aan een solide en verantwoord ICT beleid. Je hebt kennis van zowel hardware als software en weet dat optimaal in te zetten. Een stabiele ICT-omgeving is essentieel voor Centrum Hofdael.

Bekijk deze vacature
4Lid programmaraad

Samen met de andere teamleden ga je, onder verantwoordelijkheid van het bestuurslid ‘Theateractiviteiten’, het nieuwe gezicht van Hofdael vormgeven. Meedenken en adviseren van het bestuur over een breed scala aan culturele, sociale en maatschappelijke activiteiten voor Hofdael spelen daarbij een belangrijke rol. Het werk als lid van de ‘Programmaraad’ kun je thuis doen, maar je maakt deel uit van een team en werkt samen met de gebruikers van Hofdael. Het teamlid ‘Programmaraad’ adviseert samen met de andere teamleden over een breed en verantwoord aanbod van culturele, sociale en maatschappelijke activiteiten passend bij Centrum Hofdael. Je moet het leuk vinden om samen een mooi programma te maken en de buitenwereld er bij te betrekken. Het programma is het visitekaartje van Centrum Hofdael.

Bekijk deze vacature
 

Wil je meer weten of direct solliciteren?