Vrijwilligers

Wil jij vrijwilliger worden? Heb je tijd, zin en wil je deel uitmaken van een gezellig team dat zich inzet om van Centrum Hofdael een bruisend hart van Geldrop te maken? Laat ons weten wat je kwaliteiten zijn en wat je leuk vindt om te doen. Aarzel niet, maar loop eens binnen of stuur ons een mail!

We zijn op zoek naar de volgende vrijwilligers!

Handige Harry

Er liggen hier een aantal klussen die dringend opgepakt moeten worden. Alleen hebben we daar een hele handige Harry (. . . of Piet of Jan of Anneke) voor nodig die vooral goed met hout kan werken. Dus ben jij de persoon die superhandig is, af en toe wat uurtjes wil komen helpen, gewoon omdat je je maatschappelijk betrokken voelt en best wel iets voor ons mooie centrum wilt doen. 

Wat kun je ermee verdienen? Een heel dankbaar team, lekkere koffie, véél eer én gratis vrijkaartjes voor een voorstelling naar keuze voor 4 personen! Heb je er zin in of wil je meer weten? ! Hieronder kun je je aanmelden. Gewoon doen!

 

We hebben inmiddels een hele handige Henk, maar hulp is nog altijd van harte welkom, want vele handen maken licht werk!

Gastvrouw
of gastheer

Ben jij een echte gastvrouw of gastheer? Vind je het heerlijk om je gasten te verwennen en ervoor te zorgen dat ze zich welkom en op hun gemak voelen? Dan willen we je heel graag leren kennen! Wil jij kennismaken met het gezellige horecateam?

Geef ons hieronder je gegevens door en we nemen snel contact met je op

Instagram
beheerder

Ga jij helpen om het nieuwe gezicht van Hofdael vorm te geven? Social Media spelen daarbij een belangrijke rol en daar kunnen we heel goed extra hulp bij gebruiken. Gezien de doelgroep van Instagram is een jonger iemand het meest geschikt. En heb je ervaring met fotografie, dan is dat helemaal fijn! 

We zien je graag, dus reageer hieronder!

Lid Werkgroep
Programmering

Lijkt het je leuk om mee te denken en te adviseren over een breed en aantrekkelijk aanbod van culturele, sociale en maatschappelijke activiteiten passend bij Centrum Hofdael. Dan kunnen wij je heel goed gebruiken!

Vul het formulier hieronder in. Super!

Wil je je aanmelden of meer informatie?

Wil je meer weten of direct solliciteren?