Vrijwilligers

Centrum Hofdael is een Sociaal Maatschappelijk Cultureel Centrum, hartje Geldrop. Mensen komen er met elkaar in contact en er is veel te doen en te beleven. Maar het kan aantrekkelijker en dynamischer waarvoor een nieuw bestuur (allemaal vrijwilligers) zich inzet. Dat schept verwachtingen en verplichtingen. Met de hulp van vrijwilligers moet het lukken van Hofdael een “bruisend hart” te maken!

Heb je tijd, zin en wil je onder de mensen zijn, dan is een rol als vrijwilliger bij Centrum Hofdael misschien wel iets voor jou. Of voor iemand anders.... Vertel het dan graag even door! Meer weten over ervaringen van andere vrijwillig(st)ers? Klik hier.


We komen graag in contact met vrijwilligers voor...

1Twitter beheerder

Samen met de andere teamleden ga je, onder verantwoordelijkheid van het bestuurslid ‘Marketing en Communicatie’, het nieuwe gezicht van Hofdael vormgeven. PR en Social Media spelen daarbij een belangrijke rol. Het werk als Twitteraar kun je van overal doen, maar je maakt deel uit van een team dat verder bestaat uit een pers- en blogschrijver, beheerder Facebook, beheerder Instagram en Pinterest, fotograaf, videograaf en de beheerder nieuwsbrief. We willen het team stap-voor stap formeren, te beginnen met een beheerder van het Hofdael Twitter account.

Bekijk deze vacature
1Gastheer/Gastvrouw

Samen met de andere teamleden en het personeel ben je het gezicht van Centrum Hofdael. Je speelt een belangrijke rol bij het zich welkom voelen van bezoekers en gebruikers in Centrum Hofdael. Gastvrijheid en faciliteren zijn hierbij kernwaarden. Je vindt het leuk om als gastvrouw / gastheer mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn in Centrum Hofdael en dat ze verwend worden. Het assisteren bij catering en andere lichte werkzaamheden horen daarbij.

Bekijk deze vacature
2Lid Werkgroep Programmering

Samen met de andere teamleden ga je, onder verantwoordelijkheid van het bestuurslid ‘Theateractiviteiten’, het nieuwe gezicht van Hofdael vormgeven. Meedenken en adviseren van het bestuur over een breed scala aan culturele, sociale en maatschappelijke activiteiten voor Hofdael spelen daarbij een belangrijke rol. Het werk als lid van de ‘Werkgroep Programmering’ kun je thuis doen, maar je maakt deel uit van een team en werkt samen met de gebruikers van Hofdael. Het teamlid ‘Werkgroep Programmering’ adviseert samen met de andere teamleden over een breed en verantwoord aanbod van culturele, sociale en maatschappelijke activiteiten passend bij Centrum Hofdael. Je moet het leuk vinden om samen een mooi programma te maken en de buitenwereld er bij te betrekken. Het programma is het visitekaartje van Centrum Hofdael.

Bekijk deze vacature
parallax background
 

Wil je meer weten of direct solliciteren?