In Centrum Hofdael kun je ruimte huren!

Van flexplek tot vergaderruimte. Wij verhuren ruimtes voor verschillende doeleinden. Van een dagdeel tot een jaar tegen aantrekkelijke prijzen. Wist je trouwens dat ons centrum beschikt over mooie yogaruimtes en een prachtige kookstudio?  Wil je na je presentatie of vergadering nog naborrelen in het Hofcafé of op ons terras? Ook dan ben je in ons centrum aan het juiste adres. 

Natuurlijk mag je ook geheel gratis een plekje zoeken in het gebouw waar je kunt flexwerken. En maak je gebruik van onze Hofdeal, dan kun je van 8.00 uur tot 12.00 uur onbeperkt koffie/thee krijgen met een dikke plak versgebakken cake erbij voor slechts € 4,50! (uiteraard wanneer de horeca weer geopend is!)

Heb je speciale wensen, laat het ons weten, we máken graag maatwerk!

Wil je een vergadering organiseren, een presentatie houden of een workshop of opleiding geven? Dan kun je uitstekend bij ons terecht voor het per dagdeel huren van een ruimte die voldoet aan je wensen. We zorgen ook voor alle catering. Er zijn veel mogelijkheden!

Momenteel zijn alle vaste ruimtes verhuurd. Wil je graag op een wachtlijst komen te staan, laat het ons weten. We verhuren bij voorkeur aan bedrijven die actief zijn op het gebied van creativiteit, gezondheid en-of educatie.

Klik hier voor meer informatie.

 

Grote zaal

Grote zaal

Grote industrieel ogende zaal met in hoogte verstelbaar podium. Ideaal voor optredens, presentaties en lezingen.  Normaal heeft deze zaal ruimte voor 180 zitplaatsen en 400 staanplaatsen.

 

Vergaderlokaal

Ons centrum beschikt over diverse grotere en kleinere vergader- en leslokalen. Geschikt voor groepen tussen de 10 en 30 personen die willen vergaderen, brainstormen of opgeleid willen worden. 

Kleine zaal

Kleine zaal Centrum Hofdael

Onze kleine zaal heeft een uitstekende akoestiek, en wordt veel gevraagd als filmzaal, repetitieruimte en voor lezingen en presentaties wanneer de grote zaal te groot is voor het aantal gasten.

Kookstudio

Kookstudio Centrum Hofdael

De kookstudio is een droomkeuken voor wie in groepsverband wil koken of een kookworkshop wil geven. Alles is aanwezig. Vier professionele DUBBELE kookeilanden en alle gereedschap die nodig is om zelfs met 8 personen culinair aan de slag te gaan!

Expositieruimte

Expositieruimte te huur

Ben je amateur kunstenaar en vind je het leuk je werk GRATIS te exposeren? Reserveer een maand expositierumte bij ons. Wij zetten jouw werk vervolgens nog extra ‘in the spotlight’ via onze social media kanalen en op onze website!

Yogaruimte

De yogaruimte is een heerlijk rustige en royale ruimte die zich uitstekend leent om cursussen/workshops in te organiseren waarbij geen meubilair gebruikt wordt. De mooie lichtinval maakt dat deze ruimte ‘voelt’.

Foyer

Centrum Hofdael Foyer

De foyer kan in overleg gehuurd worden om bijvoorbeeld na een presentatie met je eigen gasten na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Laat ons je wensen weten en we maken graag een mooie Hofdeal voor je!

Iedereen is bij ons welkom om gratis te gaan zitten werken. Dit kan in het Hofcafé, op het terras of op één van de banken in het gebouw. Heb je een bureau of een ruimte nodig?  Die kun je huren voor aantrekkelijke prijzen! Dus zoek een plekje of huur een stekje!

Hofdeal